Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES ESTADÍSTIQUES I XIFRES AL DETALL DEL PRIMER EQUIP

Minuts, partits jugats, gols, targetes...

Estadístiques

Acabada la lliga és moment de repassar les estadístiques individuals dels membres de la primera plantilla de l'Europa. Enguany, només dos jugadors han superat els 3.000 minuts de joc. Sota pals, Carulla. Com a jugador de camp, Ramon Suàrez. A continuació us oferim totes les estadístiques: minuts jugats, partits disputats, partits com a titular, gols, targetes, etc.

Carles Carulla s'ha convertit en el jugador més utilitzat aquesta temporada (3.224 minuts). En la majoria d'equips el porter acostuma a ser el jugador amb més minuts acumulats en tractar-se, gairebé sempre, d'una plaça força fixa dins la titularitat dels jugadors. Si ens fixem només en jugadors de camp, el pivot defensiu Ramon Suàrez ha estat l'escapulat que més minuts ha vestit la samarreta, amb 3.104 minuts, jugant un total de 36 partits, tots ells com a titular.

A nivell de sancions, Juan Pablo Amantini ha estat el jugador més sancionat, tant en el capítol de grogues com en el de vermelles (siguin directes o per acumulació en un partit). El defensa central ha vist 19 cartulines grogues i 2 vermelles en els 31 partits que ha disputat. En l'aspecte golejador, el davanter centre Àngel López, amb 12 dianes, és el "pichichi" particular de l'equip, seguit per Àlex Delmàs (8) i Xavi García (6). A continuació us oferim el llistat amb totes les estadístiques individuals de la temporada.

 

LES XIFRES JUGADOR A JUGADOR

Estadístiques

 

TOTS ELS GOLS DE LA TEMPORADA

Estadístiques

 

acidH TEB FederacioAcell