Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CONFIGURADA LA TERCERA DIVISIÓ DE LA PROPERA TEMPORADA

Tres equips pugen per primer cop a Tercera

Nous equips

Un cop finalitzades les promocions d'ascens pels equips catalans (l'Espanyol B ha pujat a Segona B i la resta d'equips no ha passat de la primera ronda) i finalitzada la Primera Catalana, la Tercera Divisió 09/10 ja està configurada. En aquest article presentem la fitxa dels nouvinguts a la categoria: Benavent, Castelldefels, Llagostera i Olesa de Montserrat.

Amb el nou sistema de PlayOff a Segona B, el filial de l'Espanyol ha liquidat el seu ascens per la via ràpida en una eliminatòria directa amb un altre campió, el Tenerife B (que tindrà una doble oportunitat en les següents rondes). Els altres tres equips han causat una profunda decepció entre els seguidors catalans. No tant per l'obligació de pujar -és una fita que perfectament es pot no aconseguir-, sinó pel fet de quedar eliminats a les primeres de canvi i contra equips no excessivament potents.

Així les coses, la Tercera Divisió 09/10 tindrà tres clars favorits a la promoció: Reus, L'Hospitalet i Santboià. D'altra banda, l'ascens de l'Espanyol B permet arrossegar el quart classificat de Primera Catalana cap a Tercera. Quatre equips seran nouvinguts a la darrera divisió estatal: Benavent, Castelldefels, Llagostera i Olesa de Montserrat. De tots ells, només el Castelldefels havia estat prèviament en aquesta categoria (perduda l'any passat). Els altres equips són, tots ells, debutants a la categoria, després d'haver-se convertit en els equips de moda, sumant molts ascensos en pocs anys..

 

LA FITXA DELS QUATRE EQUIPS QUE PUGEN DE PRIMERA CATALANA

Nous equips

Nous equips

Nous equips

Nous equips

 

infogràfic: (c) ceeuropa.cat (imatges: fcbenavent.com, Carlos de Frutos i Àxel Aguilar)

 

acidH TEB FederacioAcell