LA DAMM ABUSA DE L'EUROPA

L'expulsió de José Pérez, condicionant

Juvenil A

L'estrena de l'Europa a la Lliga Nacional va tenir el pitjor desenllaç possible. No tant per la imatge de l'equip ni perquè el partit fos com per merèixer encaixar cinc gols, sinó perquè signar un resultat així d'abultat sempre és incòmode. L'expulsió de José Pérez va ser totalment determinant. A partir d'aquell minut, la Damm va desfer el joc de l'Europa.

Dissabte al Nou Sardenya es van viure dos partits: un fins al minut 40, moment de l'expulsió de José Pérez, i l'altre d'aquí fins al final. Amb onze contra onze, el duel va ser molt igualat gaudint el conjunt escapulat de dues clares ocasions del citat José Pérez (una a l'escaire i l'altra fora per poc) i un xut creuat de Capella davant el porter. La Damm, per la seva banda, va tenir un mà a mà de Rubén amb Gerard que el porter escapulat va resoldre amb molt encert.

A partir de la expulsió del davanter gracienc, segons l'àrbitre per entrar sense pilota pel mig i pel darrere al defensa que li acabava de robar la pilota, tot va anar en contra dels escapulats. Un minut després, una passada en profunditat a esquenes de la defensa de l'Europa va ser aprofitada per Campos per fer el 0-1 amb que es va arribar al descans. A la represa, l'equip "B" de la Damm va tornar a colpejar només començar. Una falta lateral va quedar a peus de Rubén, qui en aquesta ocasió, davant Gerard, no va perdonar i va foradar la porteria.

A partir d'aquí el filial juvenil del conjunt vermell va aprofitar-se de l'Europa per desnivellar totalment un partit que, fins l'expulsió de José Pérez, havia comptat amb més ocasions clares dels graciencs per anar guanyant.. Un xut de Rafa després de rebre entre els dos centrals (0-3), un bot xut d'Héctor, impossible d'aturar per Gerard (0-4) i un bon retall d'Éric dins l'àrea i amb xut a l'escaire (0-5) van certificar la "maneta" visitant. El gol de l'honor de l'Europa el va fer Luís Maillo després d'una bona jugada col·lectiva de tot l'equip escapulat.

Lliga: Jornada 1 · 12/09/09 · Nou Sardenya

EUROPA: Gerard, Alexma, Ahufinger (Aldo, 65'), Carrique, Carles Cortijo (Edu López, 86'), Villanueva, Márquez, Quesada (Arnau, 70'), Luís, José Pérez i Capella (Guille, 60').

DAMM B: Iván, Pol, Robert, Borja, Campos (John, 65'), Héctor, Eric (Pedro, 70'), Lluís (Rafa, 20'), Rubén, (Poves, 70') Medina i Gabri.

ÀRBITRE: López Quintana

TARGETES: Grogues a Ahufinger i Carrique (Europa) i a Campos i John (Damm). Vermella directa a José Pérez -minut 40- (Europa).

GOLS: 0-1 (Campos, 41'); 0-2 (Rubén, 50'); 0-3 (Rafa, 55'); 0-4 (Héctor, 65'); 0-5 (Éric, 68'); 1-5 (Luís, 75').