Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ARBITRATGE PERJUDICA L'EUROPA... I VAN TRES DE TRES

Dos expulsats i un penal no assenyalat

Juvenil A

Tres jornades i tres polèmiques arbitrals. Els fantasmes s'estan apoderant de l'inici de temporada de l'Europa, que ja ha acumulat, de forma injusta, tants expulsats com jornades. Al Narcís Sala, el col·legiat va expulsar injustament Carrique i no va veure un clar penal a favor. Per acabar-ho d'adobar, el local Erik va provocar la banqueta.

 

Marcador


El primer temps d'un derbi per excel·lència molt polèmic va ser força igualat entre tots dos conjunts, si bé l'Europa va gaudir d'alguna aproximació més clara que els locals, sobretot una de Lluís, a jugada assajada i un clar penal sobre Guille que l'àrbitre no va xiular i que l'assistent tampoc va assenyalar tot i trobar-se a pocs metres de la jugada (veure la clara acció, amb el jugador andreuenc agafant a Guille per darrere, a la última foto inferior).

Al segon temps el domini va ser clar de l'Europa, amb dues bones ocasions davant el porter de Lluís, un bon xut des de fora l'àrea de José Pérez, un xut de Capella que va treure el porter al primer pal i una rematada d'Ahufinger a la sortida d'un còrner. Tot ordenat fins la expulsió de Carrique al minut 62 de partit en una falta al mig del camp mereixedora, com a molt, de groga. L'equip escapulat va seguir ordenat i fins i tot va enviar una pilota al travesser a xut de Guille (70') però el Sant Andreu, amb un home més, va trepitjar per primera vegada l'àrea visitant i es va anar aproximant.

Al minut 85, un error de marca a la sortida d'un còrner va donar el gol de la victòria al conjunt local, un premi veritablement excessiu tenint en compte el balanç general del partit. Per acabar-ho d'adobar, el local Erik Llorca va simular davant la banqueta escapulada una agressió del segon entrenador gracienc, Ángel Camacho. El jugador va estar constantment insultant a diversos jugadors i provocant en el tram final de l'encontre fins ser substituit al minut 85.

Amb el partit finalitzat, l'àrbitre va mostrar la segona cartulina groga a Guille pel simple fet de protestar la actuació durant el partit. Malauradament per aquestes coses sempre es presta més atenció que pel partit en sí. L'Europa, doncs, haurà de sobreposar-se als resultats i l'àrbitratge per a obtenir fruit de la seva millora, pas a pas, en el joc.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 3 · 26/09/09 · Narcís Sala

SANT ANDREU: Albert, Iván, Marc, Héctor, Jaime, Daniel (Cantero, 70'), Erik (Antonio, 85'), Héctor II, Castillo (Da Silva, 89'), Badr (Zabala, 78') i Agudo.

EUROPA: José, Alexma, Ahufinger, Carrique, Carles, Arnau, Guille, Quesada (Aldo, 69'), Luís (Éric Blasco, 63'), José Pérez i Capella (Márquez, 78').

ÀRBITRE: Rául Inglés Bravo

TARGETES: Grogues a Héctor. Jaime, Erik i Agudo (Sant Andreu) i a Alexma, Quesada, José Pérez i Guille -dues i expulsió amb el partit finalitzat- (Europa). Vermella directa a Carrique -minut 62- (Europa).

GOLS: 1-0 (Jaime, 85').

 

Incidències
Per ordre del calendari, l'Europa ha jugat el seu segon partit consecutiu
fora de casa en tres jornades de campionat.

Imatges del partit

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

 Fotos: Adrià Giménez (uesantandreu.cat)

 

 

acidH TEB FederacioAcell