EL BADALONA ES COBRA ELS PUNTS I L'EUROPA SEGUEIX A ZERO

El duel d'escapulats va caure pels visitants

Juvenil A

El Badalona va endur-se l'intercanvi de gols del partit disputat ahir al Nou Sardenya davant l'Europa. El duel d'escapulats va decantar-se cap al conjunt que ahir vestia de color groc. La lliga suma quatre jornades en les quals l'Europa no ha pogut sumar encara cap punt al caseller. L'equip haurà de buscar amb urgència els primers punts a Mataró.

El partit entre els dos equips escapulats de la categoria es preveia igualat i durant bona part de l'encontre així ho va ser. Tots dos equips van protagonitzar un intercanvi de cops en forma de gols, sensacional espectacle de cara a l'espectador però amb poc ordre sobre el terreny de joc. Finalment, dues errades individuals van decantar el duel cap al conjunt visitant, qui va agreujar la situació dels locals.

Després d'un xut de José Pérez que va haver de refusar el porter Nogués amb el puny i d'un xut de primeres a l'àrea petita del visitant Robert que va sortir fregant l'escaire de Gerard, l'Europa va aconseguir obrir el marcador. Va ser a botes de Quesada, amb un sensacional gol de falta directa, xutada des del lateral dret de l'atac, a uns 25 metres de distància, i que es va colar per l'escaire del pal llarg dels visitants. Passada la mitja hora, un xut sec d'Esteban des de la frontal va ser interceptat per les botes de Nacarino abans d'anar directe a porta. El jugador, amb la pilota morta als peus i sol a l'àrea petita, no va perdonar l'empat. Abans d'arribar al descans, una centrada de Robert al segon pal, que es va anar tancant, va agafar per sorpresa tant al porter gracienc com a un dels centrals escapulats, arribant a la rematada amb el cap el davanter Nacarino, dins l'àrea petita, fent així l'1-2 gairebé camí de vestidors.

A la segona part, el visitant Éric va fer un clar penal sobre José Pérez al minut 56 de partit. El propi José Pérez va executar el xut des dels onze metres. Per la seva banda, el porter Nogués, avançant la seva posició uns dos metres, va acabar desviant el xut i aturant el penal. L'àrbitre, però, a instàncies de l'assistent, va decidir encertadament repetir el penal, donat que com queda demostrat a una de les fotos inferiors, el porter Nogués no estava sobre la seva pròpia línia, fet que vulnera el reglament. El segon penal el va xutar Quesada, fent el seu segon gol particular i l'empat provisional.

Amb l'Europa intentant decantar l'encontre al seu favor, un error en el salt d'un dels centrals intentant refusar un bot llarg de la pilota, va acabar deixant sol al visitant Gerard qui, davant el Gerard de l'Europa (el porter) no va perdonar, fent el 2-3. El mateix Gerard, ja al minut 90, va engaltar un fort xut des de la frontal, ajustat al pal esquerre de la porteria, que va tancar el compte de gols del partit i va portar els punts cap a Badalona.

Lliga: Jornada 4 · 03/10/09 · Estadi Nou Sardenya

EUROPA: Gerard, Alexma, Marc, Villanueva, Carles Cortijo, Aldo, Márquez, Quesada, Luisma, José Pérez i Capella (Éric, 54').

BADALONA: Nogués, Esteban, Joan, Éric, Suárez, Aitor Millán, Robert (Miki, 88'), Adrià (Alexis, 27'), Gerard (Aitor Cachín, 91'), Nacarino (Sergi Boter, 80') i Edu.

ÀRBITRE: Víctor Manuel Sánchez Rico

TARGETES: Grogues a Alexma, José Pérez i Capella (Europa) i a Nogués, Suárez, Gerard i l'entrenador Manolo González (Badalona).

GOLS: 1-0 (Quesada, 24'); 1-1 (Nacarino, 31'); 1-2 (Edu, 44'); 2-2 (Quesada -p-, 58'); 2-3 (Gerard, 68'); 2-4 (Gerard, 90').