CINQUÈ 'KO' CONSECUTIU

L'inici de lliga, comptat per derrotes

Juvenil A

Complicadíssim inici de campionat el que està vivint el Juvenil A de l'Europa en el seu retorn a la Lliga Nacional. De moment, cinc derrotes en cinc partits que deixen l'equip com a cuer de la categoria tot i que en el balanç de tots els encontres els escapulats han merescut sumar punts. No obstant, cada jornada petits detalls acaben decidint en contra.

Complicada comença a ser la situació, a nivell classificatoria, pel Juvenil A escapulat. Si bé el nivell exhibit fins ara tampoc és per optar a la zona alta de la lliga, cert és que tampoc mereix l'excessiu correctiu de figurar, encara a dia d'avui, amb zero punts a la taula classificatòria. No obstant, sigui per "A", sigui per "B", la realitat és aquesta i aquest fet provoca que la primera victòria sigui, gairebé ja només a nivell psicològic, una prioritat urgent.

A Mataró el primer temps va ser totalment escapulat. L'Europa va tenir opcions d'obrir el marcador, sobretot amb dues pilotes a la fusta a pilota aturada. La primera, un remat de cap del debutant Árias a la sortira d'un còrner i la segona una falta directa de Quesada. El capità escapulat va tenir un tercer intent a les seves botes en un xut que va sortir fregant l'escaire.

El segon temps, però, va ser de l'equip groc-i-negre, que mica a mica va anar menjant terreny a un Europa que va anar cedint físicament. Quan semblava que res mouria l'empat i l'Europa sumaria el seu primer punt, un penal a falta de deu minuts per a la finalització va ser materialitzat pel local Mendoza, qui va fer el definitiu 1-0. José Pérez va tenir la darrera clara ocasió escapulada en una acció mà a mà amb el porter que no es va resoldre amb encert. Tot i jugar els locals els últims minuts de partit amb nou homes, res va variar el resultat final.

Lliga: Jornada 5 · 10/10/09 · Mpal. Carles Padrós

MATARÓ: Joan, Sergi, Oriol, Eduard, Pol, Carlos, Mendoza, Antoni, Iván (Nil, 75'), Carlos (Sauras, 42') i Cristian.

EUROPA: José, Guille, Arias, Carrique, Edu López, Villanueva, Éric Blasco, Luís, José Perez, Quesada  (Aldo, 75') i Márquez (Capella, 52').

ÀRBITRE: Bastida Torres

TARGETES: Grogues a Oriol, Eduard i Antoni -dues i expulsió minut 88- (Mataró) i a Villanueva, Luís, José Pérez, Quesada i Capella (Europa). Vermella directa a Mendoza -minut 88- (Mataró).

GOLS: 1-0 (Mendoza -p-, 80').