Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DUES SETMANES SUMANT

L'equip de Toni Cosano, en creixement

Juvenil A

Al sempre complicat terreny de joc del Mercantil, l'Europa va rascar el primer punt a domicili de la temporada. Després d'una ratxa inicial de cinc derrotes seguides, la victòria a casa la setmana passada i el punt obtingut a Sabadell, fan que el creixement de l'equip comenci. L'equip va tenir opcions també d'endur-se el triomf final.

 

Marcador

La primera part de l'encontre va començar amb tres opcions de gol per part de Quesada (falta directa a l'escaire) i doble intent de José Pérez (contraatac que acaba amb un xut alt fregant el pal i remat per sobre del travesser després d'una centrada d'Éric en una falta lateral). Al minut 35, el conjunt arlequinat es va avançar al marcador amb un gol de Marc.

No obstant, l'Europa va fer dos gols d'aquells que s'anomenen psicològics: el primer, l'empat al minut 44 de partit, obra d'Arnau. El segon, gol als cinquanta segons de la represa en una jugada fruit d'un servei de banda a tres quarts de camp que va centrar Arnau al segon pal i va finalitzar Éric entrant en diagonal. Malauradament, al minut 57 va arribar l'empat local en una jugada que va aprofitar Pepo per plantar-se tot sol davant el porter José, amb permís d'una defensa europeista força passiva en aquesta acció.

Pel cantó europeista cal destacar un contraatac que no va finalitzar bé Alexma quan tenia a Lluís sól per fer la rematada i una rematada de Carrique de còrner que va sortir fregant la base del pal. També hauria pogut moure el marcador el Mercantil, amb un mà a mà a l'últim minut. Toca remarcar també la molt bona actuació arbitral del col·legiat Ávalos Barrera.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 7 · 25/10/09 · Mpal. Gràcia

MERCANTIL: Edu, Argemí, Héctor, Aitor, Roger, Germán (Torres, 70'), Dídac (Pau, 60'), Marc, Víctor (Felipe, 65'), Aleix i Pepo.

EUROPA: José, Alexma, Santi, Carrique, Edu López, Aldo (Ahufinger, 55'), Éric Blasco, Arnau (Carles Cortijo, 90'), José Pérez (Guille, 78'), Quesada i Márquez (Lluís, 60').

ÀRBITRE: Ávalos Barrera

TARGETES: Grogues a Argemí, Marc i Felipe (Mercantil) i a Edu, Éric i Arnau (Europa).

GOLS: 1-0 (Marc, 35'); 1-1 (Arnau, 44'); 1-2 (Éric, 46'); 2-2 (Pepo, 57').

 

Incidències
Primer punt a domicili de la temporada.

acidH TEB FederacioAcell