CANVI RADICAL

De 5 derrotes a 4 jornades sense perdre

Juvenil ACom la nit i el dia el canvi que està patint el Juvenil escapulat. De perdre seguidament els cinc primers partits de lliga, l'equip de Toni Cosano ha passat a enganxar una ratxa de quatre jornades sense perdre, amb tres victòries i un empat. Ahir, a Reus, el primer triomf a domicili. Amb aquests punts, l'equip surt directament de la zona de descens.

Els primers deu minuts de la primera part del partit, però, van ser d'un Reus que va sortit molt ficat al partit, amb molta intensitat i una gran velocitat de joc, que va sorprendre d'inici als escapulats. A partir d'aquest moment l'Europa va trobar-li el "tempo" a l'encontre i es va fer amb el control del partit. L'equip de Cosano es va situar ben plantat, amb bones combinacions i amb perilloses arribades a l'àrea defensada per Miki i bones ocasions de gol.

Una de les ocasions més clares, un xut llunyà de Lluis, una altra, una espectacular tisora de Márquez que va sortir fregant l'escaire. També cal destacar una pentinada de José Pérez després d'una falta llançada per Arias que va sortir a un pam de la base del pal. Al minut 35 va arribar el premi als visitants amb un gol de Quesada, qui en les darreres setmanes es troba en plena ratxa golejadora. Amb el 0-1 es va arribar al descans.

A la segona part l'Europa va continuar molt ordenat i amb les idees clares en atac, fet que va propiciar algunes opcions més de gol a botes de Márquez. Abans de fer el 0-2, obra de Márquez al minut 67, l'equip va gaudir d'una oportunitat amb un bon xut creuat que va passar per sota del porter Miki i perillosses aproximacions d'Éric Blasco i José Pérez. Una d'aquestes aproximacions va propiciar un clar penal sobre aquest últim que ell mateix  va transformar en el definitiu 0-3. Cal destacar també el debut de Xavi Castell després d'una llarga lesió i el primer gol a la lliga de José Pérez.

Lliga: Jornada 9 · 08/11/09

REUS: Miki, Abraham (Aitor, 58'), Balaña, Josu (Mañas, 58'), Pau, Castro, Ricky, Silva (Torné, 81'), Muri, Moreno (Àlex, 58') i Dani.

EUROPA: Éric Alcaraz, Guille (Xavi Castell, 87'), Arias, Carrique, Edu López, Arnau, Lluís (Alexma, 75'), Quesada (Aldo, 83'), Éric Blasco, José Pérez (Ahunfinger, 85') i Márquez.

ÀRBITRE: Alfonso Oliva Bueno

TARGETES: Grogues a Quesada i Aldo (Europa). Vermella directa a Ricky -minut 89- (Reus).

GOLS: 0-1 (Quesada, 35'); 0-2 (Márquez, 67'); 0-3 (José Pérez -p-, 85').

Primer triomf a domicili de la temporada.