Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RATXA TRUNCADA

El Castelldefels s'emporta el duel de Gràcia

Juvenil ASi l'Europa - Castelldefels fos un combat de boxa, diriem que el conjunt groc ha guanyat el duel als punts. A nombre gairebé igual d'oportunitats, els visitants ha tingut l'encert de foradar la porteria i conservar el resultat en un segon temps que ha millorar una molt avorrida primera part, on tots dos equips han oferit molt poc futbol a la gespa.

 

Al moment d'haver de resumir el partit d'aquesta tarda a l'estadi gracienc, gairebé podriem passar per alt la primera part. Tots dos conjunts, precipitats en les seves accions, insegurs amb la pilota als peus i molt irregulars en l'intent de controlar la pilota, han oferit un fluix espectacle futbolístic a l'espectador. Com a única acció destacada figura un xut de falta directa de Quesada que el porter francès Max, amb els punys, ha desviat a còrner, quan es complia el primer quart d'hora de l'encontre.

Al descans, tots dos equips s'han reconciliat amb l'espectacle. Si bé el nivell tècnic del futbol desplegat no ha millorat, si que ho han fet les aproximacions a porta, ocasions, xuts i emoció. Uns ingredients també imprescindibles per lligar la salsa d'aquest esport. Només començar, una pilota que ha fet un bot no controlat per ningú, li ha caigut a José Pérez a l'àrea petita, qui amb un gir de coll ha intentat un remat de cap que ha marxat per sobre el travesser. Al minut 61, el propi José Pérez ha rematat a boca de canó i el porter Max ha acabat aturant la pilota en dos temps sobre la mateixa línia de gol.

De part dels visitants, les dues accions més destacades han originat el gol que ha decidit el partit. Una falta directa de Villa ha provocat el vol del porter escapular Èric Alcaraz, enviant la pilota a còrner. En aquest mateix còrner, la pilota ha arribat al segon pal, on el propi Èric sortia a refusar de punys, amb la mala sort d'ensopegar amb el seu propi central, fent un "tap" que ha profitat el castelldefelenc Óscar per, lliure de marca, enviar de cap la pilota al fons de la xarxa. Una jugada fortuïta i involuntària de la qual el rival ha tret petroli.

L'Europa podria haver empatat en la opció més clara del partit per qualsevol dels dos equips. Rebent una passada bombejada en profunditat, José Pérez s'ha escapat sol cap al porter. El jugador, en un bot de la pilota, ha engaltat de primeres, potser massa precipitadament, i ha enviat la pilota fora, fregant el pal. Tot i que el porter gracienc Èric ha pujat a rematar l'últim còrner del partit, amb 10 jugadors de l'Europa dins l'àrea, res no ha mogut ja el marcador.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 10 · 14/11/09

EUROPA: Èric Alcaraz, Guille (Alexma, 43'), Arias, Carrique, Edu, Arnau (Villanueva, 89'), Lluís (Xavi Castell, 78'), Quesada, Èric Blasco, José Pérez (Ahufinger, 91') i Márquez.

CASTELLDEFELS: Max, Fabrizio, Kevin Hidalgo, Óscar, Dani, Adrian López (Santamaria, 61'), Cristian, Rodrigo, Edgar Doblas (Toni, 54'), Kevin Díaz (Villa, 61') i Jairo (Jonathan, 80').

ÀRBITRE: Sales Font

TARGETES: Grogues a Arnau, Quesada, Èric Blasco i José Pérez (Europa) i a Adrian López, Toni i Jonathan (Castelldefels)

GOLS: 0-1 (Óscar, 70').

 

Incidències
Primera derrota després de quatre jornades sense perdre

Imatges del partit

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Foto Galeria d'imatges

 

acidH TEB FederacioAcell