Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EMPAT DE BADOC

Una errada a l'últim minut fa volar dos punts

Juvenil AL'Europa va tornar a fer, en línies generals, un partit molt competitiu a domicili, territori on ja fa setmanes que el conjunt de Toni Cosano va començar a recollir punts. No obstant, ahir, quan més lligats estaven els tres, un doble error de badoc va condicionar l'empat de l'equip local. Els escapulats van defensar malament la darrera acció del partit.

 

Marcador

La primera part es va caracteritzar per un control de partit per part de l'Europa amb ocasions diverses. Quesada a pilota aturada va tenir opcions, igual que Éric Blasco plantant-se davant del porter (amb el porter Guillermo tapant el xut del davanter europeista tirant-se al peus) i  una també força bona d'Arnau que  va llençar per alt una clara pilota dins l'àrea de penal sol davant del porter local.

Per part de la Gramenet B, els colomencs van disposar de dos xuts de fora de l'àrea, una falta frontal que va sortir per sobre el travesser, i la més clara en un cop de cap que va sortir fregant el pal dret de José Guerrero. A la segona meitat, domini de l'Europa amb noves ocasions de Carles Cortijo amb un xut als dos pals des de fora l'àrea i un refús a la sortida d'un corrner que cap jugador europeista va poder fincar dins la porteria.

El premi a l'Europa arribava amb el 0-1 de Lluís, en una excel·lent jugada individual guanyant la línia de fons i xutant a porta gairebé sense angle i quan el porter esperava la centrada enrera. A partir d'aqui la Gramenet ha penjat diferents pilotes a l'àrea visitant i ha disposat d'alguna clara ocasió a pilota aturada amb faltes laterals i còrners. Ja complint-se el temps reglamentari, dos defenses escapulats van badar en estar protestant l'assenyalament de la falta. Quan en el servei de la mateixa van voler recuperar la seva marca, Arnau es va avançar a tothom i va rematar al fons de la xarxa, fent l'empat definitiu.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 11 · 21/11/09

GRAMENET B: Guillermo, Darwin, Andreu, Xavi Caro (Pedrola, 60'), Esteller, Josep, Moha, Antonio, Martí (Arnau, 89'), Óscar (Ivan, 75') i Diego.

EUROPA: José Guerrero, Xavi, Arias, Carrique, Edu, Arnau, Alexma, Quesada (Villanueva, 61'), Lluís (Santi, 81'), Éric Blasco (José Pérez, 75') i Carles Cortijo (Márquez, 61').

ÀRBITRE: Ávalos Barrera

TARGETES: Grogues a Darwin (Gramenet B) i Éric Blasco (Europa).

GOLS: 0-1 (Lluís, 66'); 1-1 (Arnau, 90').

 

Incidències
L'Europa torna a puntuar després de tallar la ratxa amb una derrota.

acidH TEB FederacioAcell