QUI PERDONA HO PAGA

L'Europa no 'mata' el partit i acaba perdent

Juvenil AL'Europa no ha pogut deixar els punts a casa en el duel que l'ha emparellat amb el fins ara cuer de la categoria. Els escapulats han començat fent els millors minuts de futbol de la temporada però s'han refredat i, sense 'matar' el partit, han vist capgirar-se el resultat als darrers minuts amb un Lleida B que s'ha cregut amb opcions després de sortir viu.

Molt bé pintava el partit per l'Europa amb la visita del cuer de la categoria, l'equip "B" del Lleida. Més bé ha pintat quan al primer quart d'hora l'equip gracienc ha mostrat a la seva parròquia els millors minuts de la temporada a casa pel que fa a joc ras, combinacions i control de la pilota. En la possiblement millor jugada del que portem de lliga pels locals, ha arribat l'1-0. Després de combinar l'equip i sortir ràpid a l'atac, Lluís, amb el taló, ha assistit d'esquenes i a l'espai per a Alexma, qui s'ha endinsat a l'àrea i de xut creuat ha fet diana.

L'intent de rèplica dels de la Terra Ferma ha arribat cinc minuts més tard, amb una passada de la mort de Fité on Tutusaus, arribant a la carrera a l'àrea petita, ha engaltat la pilota de primeres i l'ha enviat per sobre el travesser. L'Europa ha seguit fent el seu joc i ha disposat d'aproximacions i combinacions perilloses, sobretot en accions d'imprecisió dels visitants, que entre la defensa i el porter Guillem s'han posat a ells mateixos en problemes en més d'una acció gens necessària.

Al segon temps i gairebé només començar, un xut d'Alexma al pal curt, des de dins l'àrea, ha estat refusat amb els punys pel porter visitant. Els minuts han anat passant i el joc s'ha anat refredant, fet que ha mantingut viu al Lleida B dins el partit. La més clara pels locals, al minut 79, quan Eric Blasco, tot sol a l'àrea petita davant el porter, ha enviat el seu xut a la base del primer pal, el qual ha refusat la pilota cap a fora l'àrea. Del possible 2-0 i la sentència del partit s'ha passat a tot el contrari. Tres minuts més tard, Artur Godín, amb una falta lateral directa i amb rosca al segon pal, ha agafat a contrapeu al porter gracienc, fent l'empat.

A partir d'aquest moment l'Europa ha intentat, sense èxit, tornar a generar més ocasions sobre la porteria rival, però ha estat el conjunt lleidatà qui s'ha entonat més en aquests minuts finals. Tant és així que al minut 90, just sobre el temps reglamentari, Alí ha engaltat tal com li venia un refús de cap de la defensa gracienca a la sortida d'un còrner. El xut, entre un bosc de cames, ha anat directe a ajustar-se al pal llarg de la porteria, convertint-se en l'1-2 definitiu.

Lliga: Jornada 12 · 28/11/09

EUROPA: José Guerrero, Xavi Castell, Arias (Ahufinger, 76'), Santi, Edu López, Arnau, Alexma, Quesada (Villanueva, 71'), Eric Blasco, Lluís i Márquez.

LLEIDA B: Guillem, González (García, 38'), Martínez (Miret, 69'), Darias (Godías, 45'), Sánchez, Artur Godín, Fité, Xuclà, Tutusaus (Andreu, 83'), Estabillé (Biela, 81') i Alí.

ÀRBITRE: David Tomás Baulo

TARGETES: Grogues a Arias, Edu López, Ahufinger i Villanueva (Europa) i a González, Martínez, Alí i García (Lleida B). Vermella directa al tècnic del Lleida.

GOLS: 1-0 (Alexma, 13'); 1-1 (Artur Godín, 82'); 1-2 (Alí, 90')