A PUNT DE LA CAMPANADA

L'Espanyol pateix per guanyar a l'últim minut

Juvenil AL'Europa està abonat aquesta temporada no només a la mala sort en alguns partits dels jugats darrerament, sinó també als canvis de signe dels partits de forma radical als darrers minuts. Amb taules al marcador, l'Espanyol B va decantar la victòria pel bàndol local al minut 89. Cada equip va ser clar dominador d'una de les parts de l'encontre.

Molta cara va plantar el Juvenil A de l'Europa en la seva visita al terreny de joc de l'Espanyol B, la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Al minut 25, en una jugada aïllada i fruit d'una falta lateral, el local Gerard va obrir el marcador. El porter gracienc Éric Alcaraz va ser providencial pels escapulats en aturar un penal i fins i tot els de Toni Cosano van desaprofitar un cara a cara amb el porter, després d'una bona assistència de José Pérez a Lluís.

Si el primer temps va tenir color perico, el segon el va tenir europeista. Després d'una bona jugada de Márquez, Alexma, al minut 65, va mullar pels visitants, establint l'empat. A partir d'aquest moment, l'Europa va posar contra les cordes l'Espanyol B, que no va trobar els espais habituals dels partits que juga a casa ni les facilitats d'altres jornades com a local.

Al tram final, tots dos equips van tenir opcions de decantar el marcador. Eric Blasco va tenir la més clara en un nou mà a mà on el porter va guanyar la partida. Després d'un xut d'Arnau al minut 89, el contraatac d'aquesta acció va propiciar que del possible 1-2 s'arribés al 2-1, obra de Nierga. Fa tres setmanes que els graciencs topen amb els darrers minuts, fet que provoca que no se sumin els tres punts.

Lliga: Jornada 13 · 06/12/09

ESPANYOL B: Eloi, Jaime, Molina i Clerc, Arroyo, Montcusí, Éric (Montserrat, 88'), Sergi, Gerard (Gabriel, 69'), Nierga (Jorge, 89') i Álex (Ruben, 60').

EUROPA: Éric Alcaraz, Xavi, Arias, Carrique, Edu, Arnau, Alexma, Quesada, Lluís (Aldo, 74'), José Pérez (Éric Blasco, 44') i Carles Cortijo (Márquez, 37').

ÀRBITRE: Salas Montoro