Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNTET A DOMICILI

Els escapulats sumen en la visita al Prat

Juvenil ADesprés de la golejada viscuda fa una setmana al Nou Sardenya, el Juvenil A de l'Europa va visitar el terreny 'potablava' de El Prat de Llobregat on va esgarrapar un empat sense gols que li permet puntuar per quarta vegada en els cinc últims partits disputats lluny de Gràcia. El punt serveix per anar sumant poc a poc a la zona baixa.

 

Marcador

 

La primera part del partit disputat al Sagnier va ser molt igualada, amb domini altern i un parell d'aproximacions clares per cada banda. A descatar figuren dues accions, una en un xut per sobre el travesser de Rubio i un xut creuat de Quesada. A la represa, l'Europa es va mostrar a millor nivell que el conjunt local.

El conjunt de Toni Cosano va dominar al segon temps, tenint el control del partit però sense poder foradar la porteria rival. De fet el conjunt escapulat va arribar a disposar de dues bones ocasions per fer la diana vencedora, però ahir la pilota no va voler entrar en cap de les dues porteries. Entre aquestes accions clares de l'Europa, un xut al lateral de la xarxa d'Éric Blasco, escorat a l'hora de fer el remat i una ocasió d'Alexma -la més clara de tot l'encontre- en que un defensor local va treure la pilota de sobre la mateixa línia de gol.

Per part del Prat no va haver-hi gaires ocasions destacades per endur-se el partit i al final tots dos conjunts van fer bones les taules. A la graderia del camp hi havia el tècnic del Primer Equip, Pedro Dólera, seguint les evolucions del Juvenil A escapulat i de l'equip de la ciutat on viu. L'Europa, amb bones sensacions als dos darrers partits, tanca amb aquest empat l'any 2009.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 15 · 19/12/09

PRAT: Cantero, Julio, Castillo, Oliva, Rubio, Esteve, José, David, Gómez (Robert, 61'), Aaron i Ivan.

EUROPA: Éric Alcaraz, Guille (Xavi, 89'), Arias, Carrique, Edu, Arnau (Villanueva, 87'), Alexma, Quesada, Éric Blasco (Álex Cortijo, 89'), Márquez i Lluís (Aldo, 82').

ÀRBITRE: Pérez Fuentes

TARGETES: Grogues a Aaron, Rubio, Castillo, José, David i Gómez (Prat). Vermella al fisioterapeuta Manolo Perni (Europa).

GOLS: cap

 

Incidències
Últim partit de la Lliga Nacional al 2009

acidH TEB FederacioAcell