Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MASSA BOTÍ OSONENC

L'Europa perdona amb ocasions claríssimes

Juvenil AEl Manlleu segueix aspirant a pujar a Divisió d'Honor després d'endur-se ahir la victòria del Nou Sardenya en un partit on va marcar a l'inici i va veure com l'Europa perdonava infinitat d'ocasions claríssimes i on el porter visitant Aleix es va convertir en l'heroi de l'equip osonenc. L'equip escapulat va tenir opcions d'empat fins al darrer segon final.

 

Marcador

El partit disputat ahir al Nou Sardenya sota una temperatura extremadament freda va deixar més glaçats encara als locals als deu minuts de joc, quan una preciosa jugada de combinació del Manlleu, pròpia de la 'Premier League', a un sol toc i fruit d'una recuperació a mig camp, va permetre al punta Fortet foradar la porteria europeista rebent una passada en diagonal a l'àrea gran i creuant-la amb un toc de primeres que va sorprendre tothom.

A partir d'aquí, perdó rera perdó de l'Europa. El partit no va mostrar bon joc sobre la gespa (entent bon joc com pilota rasa i intents de combinar) però si que va oferir lluita de principi a fi. El conjunt de Toni Cosano, amb un futbol directe sense transicions, va posar en problemes la defensa del Manlleu, que no es va acostumar en cap moment del partit a controlar les pilotes diagonals o paral·leles bombejades pels graciencs. Només sis minuts més tard del gol, Eric Blasco, amb un mà a mà contra el porter, va veure com el número 1 del Manlleu desviava el xut amb els peus en una ràpida reacció.

Al minut 25 va provar una acció similar Alexma, amb el mateix resultat. Mai un número a l'esquena havia estat tan encertat com ahir, donat que el porter Aleix va ser, de llarg, el número 1 del seu equip. La darrera ocasió clara del primer temps, novament a les botes d'Alexma, amb una ocasió similar a l'anterior i que va topar novament amb l'oposició d'Aleix. El segon temps va servir per comprovar com el partit va baixar de ritme des del principi. Les ocasions van deixar de sovintejar, si bé el Manlleu tampoc en va generar de pròpies amb perill real.
 
L'Europa, necessitat d'empatar, es va animar al darrer quart d'hora de partit. Als 78 minuts de joc, Alexma va centrar al punt de penal on Márquez, tot sol i sense oposició, va tenir l'infortuni de fer un 'misto' just davant del porter, evitant-se ell mateix una rematada efectiva. Al minut 84, falta servida per Quesada des de la línia de mitjos que Arias va veure com el porter li treia el remat sobre la mateixa línia de gol. La ocasió més clara del Manlleu en tot el segon temps va venir d'un intent de gol olímpic, directe de còrner, de Seuba, on el porter gracienc José Guerrero va estar molt atent per refusar el xut a còrner novament. Al darrer segon de partit, en la darrera acció, Arias, a la mitja volta des de l'àrea gran, va enviar el seu xut fregant el pal. Finalment, derrota d'un Europa que, per nombre d'ocasions clamoroses, mereixia sumar punts.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 16 · 09/01/10

EUROPA: José Guerrero, Castell, Arias, Santi, Edu (Carles Cortijo, 77'), Arnau (Villanueva, 72'), Alexma, Quesada, Eric Blasco, Márquez i Lluís (Aldo, 58').

MANLLEU: Aleix, Carles (Dani, 82'), Ballús, Joel, Casas, Gerard (Muntada, 75'), Seuba, Alexis (Farrés, 70'), Fredi, Pajares (Abel, 63') i Fortet.

ÀRBITRE: Juan Martín Baras

TARGETES: Grogues a Edu, Arnau i Quesada (Europa) i a Gerard, Seuba, Alexis i Farrés (Manlleu).

GOLS: 0-1 (Fortet, 10')

 

Incidències
Primer partit de l'any 2010 a la Lliga Nacional

Imatges del partit

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

acidH TEB FederacioAcell