UN JUVENIL D'HONOR !!

Seguiran militant a la màxima categoria!

Zaragoza - EuropaL'Europa és i serà de Divisió d'Honor! El Juvenil A escapulat ha protagonitzat la gesta de la temporada imposant-se a domicili al sots-campió de lliga, el Zaragoza, per 2-3. De la resta de resultats, el Sant Andreu ha signat l'ensopegada que necessitava l'equip per salvar-se. Lleida i Ferriolense han resolt amb victòria els seus partits i fins al darrer minut el resultat de l'etern rival era el que jugava a favor o en contra a la travessa. Per una vegada en anys, la moneda d'un duel (en aquest cas indirecte) entre escapulats i quadribarrats ha sortit cara. La permanència dels graciencs també assegura una nova temporada del Juvenil B a Lliga Nacional.

Durant tota la setmana hem defensat a la web oficial la teoria del miracle. En futbol existeixen i, al llarg de la història, els aficionats de qualsevol equip els han vist de tots colors i formes. Teniem el pressentiment que el gol de Golobart al darrer minut davant el Cornellà era un senyal. Un senyal que l'Europa no podia abandonar aquesta Divisió d'Honor. I no ho ha fet. Potser ja no cal parlar de miracle, sinó de casta, de treball, d'orgull. D'un Juvenil A de 'chapeau'.

No obstant, quan el local Silva ha fet el primer gol als 55 segons de partit, tota aquesta fe escapulada semblava desaparèixer de sobte a força d'un cop dur moral. Tot i això, el conjunt d'Ángel Gómez no havia aconseguit una "pròrroga" de la seva situació final a la categoria i havia fet un viatge fins a la Ciudad Deportiva del Zaragoza per no res. A base de constància, ha arribat ben aviat el gol de l'empat, obra de Saddick només cinc minuts més tard. Normalment, la frase "sense temps per assaborir el gol" acostuma a portar a continuació una descripció d'un fet negatiu, però el d'ahir no era el dia per coses negatives del cantó escapulat. En aquesta ocasió, sense temps per assaborir el gol de l'empat ha arribat el segon pels escapulats, obra de Llobet als onze minuts.

El partit estava sota control d'un Europa molt motivat i ficat al partit, que estava superant al sots-campió de la Divisió d'Honor, que es diu aviat. Per rematar-ho, Jonathan, als darrers instants del primer temps, ha signat un 1-3 molt esperançador per l'Europa, tenint en compte que al descans del seu partit, el Sant Andreu per dia 2-0 amb l'Amistad, a pocs metres d'on jugava l'Europa.

Al segon temps, l'Europa ha mostrat un creixement en la seva maduresa per tallar tot intent dels locals de remuntar l'encontre. Els nervis, però, començaven a fer-se molt presents cap al tram final, ja fos al camp o via telèfon, des d'on part de l'staff tècnic, seguidors escapulats (desenes i desenes desplaçats a Zaragoza) confirmaven els moviments al marcador del partit Amistad - Sant Andreu, tota una bogeria d'encontre amb sis gols. A tot això, un penal transformat per Barba en el 2-3 posava l'ai al cor dels escapulats, que finalment han pogut mantenir la victòria al seu sac. Els jugadors han protagonitzat, d'inici, una tímida celebració, a l'espera d'una confirmació de punxada d'un dels seus tres rivals drectes. Aquesta confirmació, i la victòria al sac ben lligada, ha quedat confirmada quan Albert 'Belletti' Ruiz ha rebut la trucada més alegre de l'any. L'eufòria ha esclatat a la Ciudad Deportiva. No és per menys, l'Europa és, per mèrits propis, de Divisió d'Honor. Enhorabona nois!

LES DADES DEL PARTIT

20/04/08 · C. Deportiva Zaragoza
Jornada 30 · Lliga Nacional Juvenil (Grup III)

ZARAGOZA: Alcolea, Borque (Ander, 46’), Lozano, Mayor (Javier, 77’), Laguardia, Matute, Lacruz (Alex, 60’), Miramón, Silva, Casas (Gonzalvo, 75’) i Barba.

EUROPA:  Abel, Arboix, Raúl, Fran, Jonathan, Edu, Josu, Carlos, David (Mario, 77’), Llobet (Víctor, 92’) i Saddik (Molina, 88)

ÀRBITRE:
Vallejo Aznar

TARGETES: Grogues a Matute (Zaragoza) i a Edu, Raúl, Saddick i Molina (Europa)

GOLS: 1-0 (Silva, 1'); 1-1 (Saddick, 6'); 1-2 (Llobet, 11'); 1-3 (Jonathan, 45'); 2-3 (Barba, -p- 80').