EL JUVENIL A TANCA LA PRIMERA VOLTA AMB TRIOMF

Victòria a domicili a camp del cuer

Juvenil AEl partit a camp del darrer classificat de la lliga es presentava com una oportunitat excel·lent per l'equip de Toni Cosano d'intentar marcar unes mínimes distàncies amb el descens. Els escapulats no van desaprofitar la ocasió i amb un clar 0-3 van tancar la primera volta amb triomf. Els locals van jugar amb deu des del minut 31 d'encontre.

L'Europa començarà la segona volta de la lliga (també a domicili, pel gir del calendari) amb un bon sabor de boca. L'equip gracienc va signar ahir a la tarda la seva segona victòria a domicili en aquesta lliga. El Jàbac Terrassa, últim classificat de la Lliga Nacional, va ser víctima de l'equip de Toni Cosano des del primer minut. De fet, diem des del primer minut gairebé de forma literal, donat que als dos de joc Alexma, rebent una assistència d'Éric Blasco, va engaltar un xurt fort i col·locat a mitja alçada que va suposar el 0-1.

Una bona recuperació en zona de tres quarts, fruit d'una bona pressió col·lectiva, va suposar, al quart d'hora de joc, una nova passada d'Éric Blasco que, en aquest cas, l'extrem Márquez només va haver d'enviar  cap al fons de la xarxa. Quart d'hora de partit i 0-2 per l'Europa. Les coses encara es van posar més de cara quan Alejandro, per doble amonestació, va veure la vermella al minut 31 de joc. Aquest fet va gairebé 'matar' el partit, donat que sent el  Jàbac el cuer, jugant amb deu efectius i amb un marcador de 0-2, molt haurien d'haver canviat les coses per donar-se un resultat diferent pels locals que no fos la derrota.

Alguns remats a porta i alguna acció mà a mà amb el porter local podrien haver ampliat les diferències abans del descans, però res va moure el marcador. A la represa, l'Europa va sortir un xic fluix al primer quart d'hora, on el Jàbac va intentar generar perill amb alguna aproximació. Després de trobar el seu to, el conjunt gracienc va tornar a dominar i va arrodonir el marcador amb una molt bona falta directa de Villanueva que va significar el 0-3. Cal destacar la feina de tot l'equip escapulat i sobretot del citat Villanueva i d'Aldo, a gran nivell en tot l'encontre.

Lliga: Jornada 17 · 16/01/10

JÀBAC: Adrià, Alejandro, Quim, Josep (Éric, 45'), Alejandro II, Jesús, Antonio, Juancho, (Iván, 45'), Ernest (Matías, 45'), Daniel i Xavi (Pirla, 45').

EUROPA: Éric Alcaraz, Castell, Arias, Santi, Edu (Carles Cortijo, 77'), Arnau (Álex Cortijo, 89'), Alexma (Guille, 73'), Villanueva, Márquez, Éric Blasco (Lluís, 80') i Aldo.

ÀRBITRE: De la Torre Acedo

TARGETES: Grogues a Quim, Antonio, Jesús, Pirla, Matias i Alejandro -dues i expulsió minut  31- (Jàbac) i a Edu, Villanueva, Lluís i Alexma (Europa)..

GOLS: 0-1 (Alexma, 2'); 0-2 (Márquez, 15'); 0-3 (Villanueva, 72').