Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CAMPANADA DE PRESTIGI

L'Europa tomba a domicili al quart classifcat

Juvenil AL'Europa afrontava un tram de la lliga clau amb dos desplaçaments consecutius (final i inici de volta), tots dos signats amb victòria, fet que fa que l'equip de Toni Cosano sumi 10 dels últims 15 punts en joc. El triomf contra la Damm B va provocar un petit salt de l'equip a la taula. El proper partit de lliga: visita del líder (Barcelona B) al Nou Sardenya.

 

Marcador

Molt bon partit de l'Europa, que va tenir el control del partit tant a la primera com a la segona part. A l'inici, ja les primeres aproximacions i ocasions clares van caure del cantó visitant. Alexma, per partida doble i Éric Blasco, de fort xut des de fora l'àrea, podrien haver obert el marcador. Aquest gol europeista va arribar passada la mitja hora. Un clar penal sobre Alexma el va transformar el capità Quesada des del cercle dels onze metres.

Per la seva banda, el filial de la Damm només va poder inquietar el marc gracienc amb dos xuts per sobre el travesser fruit d'accions a pilota aturada. A la represa del partit, el domini va seguir a botes dels nois de Toni Cosano, tot i que cap al tram final la Damm B va gaudir d'un parell d'ocasions durant deu minuts. Guille va ser providencial treient una pilota sota pals. També providencial el porter Éric Alcaraz, qui va cometre penal però es va encarregar ell mateix d'aturar-lo.
 
Als pocs minuts d'aquesta acció, però, Rafa va empatar el partit després d'un bon retall dins l'àrea. L'Europa, molt fi en el partit d'ahir, no va notar cap tipus de 'cop moral' per l'empat dels locals i a base d'insistència i de seguir dominant l'encontre, va trobar premi a falta de dos minuts pel final amb un gol d'Álex Cortijo, que feia tres minuts que estava sobre la gespa. L'equip, amb aquest triomf, aconsegueix donar un petit salt a la classificació i enganxar-se a la part mitja-baixa.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 18 · 23/01/10

DAMM B: Felipe, Pol (Héctor, 62'), John (Cristian, 70'), Robert, Borja, Jandro, Éric (Pedro, 46'), Gerard (Romero, 46'), Rafa, Medina i Gabri.

EUROPA: Éric Alcaraz, Xavi (Guille, 70'), Arias, Santi, Edu, Arnau, Alexma (Álex Cortijo, 85'), Quesada (Villanueva, 75'), Márquez, Éric Blasco i Aldo (Lluís, 73').

ÀRBITRE: Jorge Pérez Fuentes

TARGETES: Grogues a Gerard i Pedro (Damm B) i Arias i Éric Alcaraz (Europa)

GOLS: 0-1 (Quesada -p-, 36'); 1-1 (Rafa, 70'); 1-2 (Álex Cortijo, 88').

 

Incidències
Primer partit de la segona volta

acidH TEB FederacioAcell