PRIMERA DERROTA DE L'ANY

Ensopegada després de 5 partits puntuant

Juvenil ADesprés d'una molt bona ratxa de l'equip gracienc, amb cinc partits invicte i un inici radicalment diferent de la segona volta, va arribar la primera ensopegada del 2010 al camp del potent Badalona, ferm candidat (si no virtual ja) a ser equip de Divisió d'Honor la propera temporada. Deu minuts dolents del segon temps van decidir l'encontre.

A la primera part del partit l'Europa va portar el pes del joc i les ocasions, plantant cara a tot un equipàs de la categoria com és el Badalona. Si bé el futbol era ensopit pels dos conjunts, era l'Europa qui mostava més intencions sobre la gespa. No obstant, una indecisió en defensa, al quart d'hora de partit, la va aprofitar Gerard per fer l'1-0 pels locals.

Una bona aturada del porter Kevin, quan la pilota ja anava a gol, va ser la ocasió més clara dels graciencs. El primer temps no va registrar més moviments i es va arribar al descans. A la represa l'Europa va sortir dormit i va rebre els dos restants gols en jugades de poca intensitat defensiva. El 2-0, un gol desafortunat en pròpia porta de Santi, arribava després que l'equip deixés treure una falta als locals sense gairebé oposició. El 3-0, obra de l'exgracienc Nacarino, va sumar-se al marcador quatre minuts més tard, davant la passivitat de la defensa visitant.

En resum, partit força fluix d'un Europa amb poca intensitat que acumulava molts resultats positius les darreres setmanes. La feina, tot i haver sortit del descens, no està ni molt menys feta, i s'haurà de recuperar l'esperit dels cinc partits anteriors per aplicar-lo a la feina sobre el camp.

Lliga: Jornada 21 · 13/02/10

BADALONA: Kevin, Esteban (Corredera, 59'), Bargues (Alfonso, 84'), Cachinero, Suárez, Millán, Robert, Alexis, Gerard, Nacarino (Miguel, 59') i Edu (Sergi, 70').

EUROPA: Éric Alcaraz, Guille, Arias, Santi, Edu (Carles Cortijo, 63'), Arnau (Villanueva, 63'), Álex Cortijo (Alexma, 59'), Quesada, Márquez, Eric Blasco (Lluís, 59') i Aldo.

ÀRBITRE: Bertomeu Garcia

TARGETES: Esteban i Kevin (Badalona) i a Éric Blasco (Europa).

GOLS: 1-0 (Gerard, 15'); 2-0 (Santi -pp-, 51'); 3-0 (Nacarino, 55').