Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EMPAT A PRUDÈNCIA

Els dos equips necessitats, conservadors

Juvenil AEl duel entre graciencs i mataronins es presentava com una oportunitat perfecta per tots dos equips (més per l'Europa) de distanciar-se de la zona de descens i posar la marxa directament cap a la zona mitja de la taula. No obstant, el marcador inicial d'empat no s'ha mogut en un duel amb poques ocasions de gol i molta prudència dels dos equips.

 

Marcador

No ha estat pas el millor partit de la temporada el que s'ha vist aquesta tarda al Nou Sardenya. Dos equips amb necessitats però no pas urgents han pecat de nerviosisme i irregularitat en el joc. Les ocasions no han sovintejat, si bé l'Europa ha tingut, de llarg, les més clares. La part positiva passa pel fet en sí de sumar, factor imprescindible a aquestes alçades per seguir mantenint distàncies.

El partit semblava que seria animat amb dues accions de peril inicial a cada àrea. Al minut 7, una falta bombejada al punt de penal del Mataró ha estat pentinada per Santi amb el cap, gairebé davant la porteria; el seu remat ha estat impactat amb massa força i ha sortit alt. La rèplica, dos minuts després, amb un remat de cap del visitant Carlos ajustat al pal llarg de la porteria d'Éric Alcaraz. Aquests ànims inicials, però, s'han anat apagant i no s'ha comptabilitzat la següent ocasió clara de gol fins la minut 34, amb un remat de primeres i creuat del mataroní Mendoza. La millor ocasió gracienca, a quatre minuts del final, quan Alexma ha engaltat tal com li venia una pilota que el porter Joan, amb una mà salvadora des del terra, ha pogut desviar lateralment.
 
A la represa l'empenta del joc ha caigut del cantó escapulat, potser més motivat que el rival pel fet de jugar a casa. No obstant, les ocasions clares han trigat en arribar. Un primer avís ha estat un potent xut d'Alexma a la creueta de la porteria quan corria el minut 63. L'empenta definitiva no ha arribat fins als instants finals. Al minut 86, una mitja volta de Márquez dins l'àrea ha marxat fora fregant el pal curt. Tan sols un minut després de l'acció anterior, una jugada embolicada dins l'àrea visitant l'ha acabat treient un central des de la mateixa línia de gol.
 
A dos minuts per entrar dins el temps afegit, el Mataró s'ha quedat amb un home menys per doble groga a Decabo. Ja en temps afegit, ha arribat la més clara de totes per l'Europa. El lateral Edu ha centrat una pilota perfectament bombejada al punt de penal on el capità Quesada, entrant amb tot, ha rematat amb el cap fregant el pal de la porteria d'un superat Joan. Quesada no es podia creure que la pilota no hagués anat a dins en la darrera acció del partit. Un cop finalitzat l'encontre, Alexma ha vist la vermella directa després de dirigir-se al col·legiat.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 22 · 20/02/10

EUROPA: Éric Alcaraz, Fernando (Guille, 78'), Arias, Santi, Edu, Arnau (Villanueva, 58'), Alexma, Quesada, Márquez, Éric Blasco i Álex Cortijo (Lluís, 44').

MATARÓ: Joan, Maymi, Uri, Edu, Decabo, Sauras, Collado, Mendoza, Sergio (Cristian, 63'), Toni (Ibi, 71') i Carlos.

ÀRBITRE: Albert Ávalos Martos

TARGETES: Grogues a Fernando, Álex Cortijo i Lluís (Europa) i a Joan, Maymi, Uri, Edu, Sauras, Collado, Mendoza i Decabo -dues i expulsió minut 88- (Mataró). Vermella directa a Alexma un cop acabat el partit (Europa).

GOLS: -.

 

Incidències
Primer empat i primer partit sense gols de la segona volta

Imatges del partit

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Foto Galeria d'imatges

acidH TEB FederacioAcell