PAS ENRERE

Perillosa derrota a domicili del Juvenil A

Juvenil ADesprés d'haver aconseguit sortir del pou del descens al qual es va ficar el Juvenil A en l'inici de la lliga, el conjunt gracienc torna a jugar amb foc després de tres partits sense guanyar (i sense marcar) i després de perdre ahir contra un rival directe que iguala el gol average. El marge d'error cada vegada és més petit a la zona calenta de la Lliga Nacional.

Malgrat l'ensopegada, curiosament l'equip va fer una de les millors primeres parts fora de casa. Amb un total domini de l'Europa, l'equip de Toni Cosano va disposar de nombroses opcions clares de gol. Destaquen un mà a mà de Guille davant el porter, un nou encarament de Márquez, dues rematades dins l'àrea d'Éric Blasco, una assistència del mateix Èric que Lluís, a un metre de la línia de gol, no va poder aprofitar i una falta de Villanueva que el porter Josué va treure quan el gol ja es cantava a les Terres de l'Ebre.

Per la seva banda el conjunt local no va tenir cap opció durant tot el primer temps. A la represa, error defensiu de l'equip en una falta lateral de l'Europa que va recuperar el Tortosa que, a la contra i aprofitant un mal refús, Sergi Ventura es va plantar davant Éric Alcaraz, superant-lo per fer l'1-0, el gol que obria el marcador tot i haver fet mèrits l'Europa per ser l'equip que anés per davant.

Als pocs minuts del gol, una falta servida des de 30 metres per Curto, directe a porteria, va colar-se per sota el cos d'Éric Alcaraz en una acció aïllada d'autèntic infortuni. D'aquí fins al final, control en el joc de l'Europa però sequera en l'aspecte ofensiu malgrat jugar amb un home més des del minut 75 per doble amonestació al tortosí Jordi. El marcador final no es va moure i la zona baixa que s'estreta cada dia un xic més.

Lliga: Jornada 23 · 27/02/10

TORTOSA: Josué, Jonathan (Víctor, 46'), Aaron, Curto, Jordi (Sergi Ventura, 46'), Ventura, Edgar, Josep (Regolf, 67'), Ángel, Arasa i Pol.

EUROPA: Éric Alcaraz, Fernando, Arias, Santi (Carrique, 77'), Edu, Arnau, Guille (Aldo, 55'), Villanueva (Quesada, 67'), Éric Blasco, Márquez i Lluís (Mauri, 63').

ÀRBITRE: Rodríguez Gómez

TARGETES: Grogues a Curto, Edgar, Sergi Ventura i Jordi -dues i expulsió minut 75- (Tortosa) i a Fernando i Villanueva (Europa).

GOLS: 1-0 (Sergi Ventura, 46'); 2-0 (Curto, 51').