Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNTS AL SAC

El Juvenil A pateix però acaba guanyant

Juvenil AL'objectiu era guanyar, com fos, al Mercantil. Objectiu aconseguit. L'Europa ha fet la feina foradant la porteria rival (ho ha merescut en més d'una ocasió) i al final ha conservat el resultat sense complicar-se en defensa, tot i que ha acabat demanant l'hora com en tot partit de resultat ajustat. L'equip agafa aire a la taula classificatòria amb aquest marcador.

 

Vital i necessària victòria de l'Europa al Nou Sardenya. L'equip, que no ha perdut a casa a la segona volta, ha seguit sumant en un moment important de la temporada. El Mercantil no ha demostrat en cap moment la seva situació a la taula, si bé als minuts finals, amb una diferència mínima a l'electrònic, ha apretat buscant l'empat.

Al quart d'hora de partit ha arribat la primera ocasió escapulada. Quesada, amb un mà a mà contra el porter Óscar, ha enviat el seu xut als peus del número 1 de l'equip arlequinat. El mateix Óscar ha hagut d'abandonat el camp, reemplaçat pel porter suplent Edu, per lesió. Prop de la mitja hora ha arribat l'únic gol de la tarda. Quesada, amb un xut sec i ajustat des de la frontal de l'àrea, ha fet diana per l'equip de Toni Cosano. Poc futbol oferia el partit en general i sense novetats destacades s'ha arribat al descans.

A la represa del partit, el joc no ha oferit canvis. L'Europa ha defensat el marcador sense tampoc tancar-se al seu camp i el Mercantil, tot i la voluntat, no ha generat massa perill, si bé ha tingut l'opció més clara al minut 80 amb un cara a cara entre Pau i el porter gracienc Éric Alcaraz que ha acabat als peus del jove porter gracienc. Guille, a dos minuts per acabar el partit, podria haver fet el segon en un xut creuat desviat pel porter. En temps afegit, gol anul·lat per fora de joc al Mercantil i els punts que s'han quedat a Gràcia.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 24 · 06/03/10

EUROPA: Éric Alcaraz, Fernando, Arias, Santi, Edu, Arnau (Carrique, 93'), Márquez, Villanueva, Éric Blasco (Guille, 76'), Quesada (Mauri, 88') i Aldo (Lluís, 68').

MERCANTIL: Óscar (Edu, 18'), Argemí, Aitor (Héctor, 45'), Ángel (Enric, 71'), Roger, Torres, Pau, Marc (Dídac, 66'), Felipe, Aleix i Germán (Pepo, 45').

ÀRBITRE: Abraham Martínez Sáez

TARGETES: Grogues Torres i Felipe (Mercantil).

GOLS: 1-0 (Quesada, 27').

 

Incidències
L'equip es manté invicte a casa a la segona volta

Imatges del partit

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

Juvenil A

 

acidH TEB FederacioAcell