EL JUVENIL DE L'EUROPA AGAFA EL TREN A LA VIA FÈRRIA

Salt important de l'equip a la classificació

Juvenil AMolt més que tres punts va aconseguir ahir a la tarda el Juvenil A de Toni Cosano al camp de la Via Fèrria de Cornellà. El triomf (el segon a domicili de la segona volta), fa que l'equip faci un salt a la classificació i deixa l'average amb el Cornellà -rival directe- a favor. La derrota d'altres rivals directes ha acabat d'ajudar als graciencs.

La primera part va ser dominada totalment per l'Europa, que en dues jugades a pilota aturada, va aconseguir obrir el marcador. El primer gol va ser fruit d'un servei de banda d'Edu que va pentinar Éric i va rematar sota la línia de gol Márquez. El segon, gràcies a un còrner rematat de cap per Éric al segon pal. Onze minuts de joc i 0-2 al marcador. Millor impossible.

Quesada podria haver fet el 0-3 en un xut sol davant del porter Jordi, però la pilota no va entrar. El Cornellà només va gaudir d'un parell de jugades a pilota aturada i un servei de banda de Fede que es va passejar per la línia de gol. A la represa, l'Europa va sortir un pel relaxat i el Cornellà va fet el 1-2 en la primera aproximació.  No obstant, l'equip escapulat va fer el tercer fruit d'una bona recuperació de l'equip i una bona passada final de Quesada cap a Éric Blasco, qui va transformar la diana d'una preciosa vaselina.

Poc va durar l'alegria visitant. Als dos minuts el Cornellà retallava distàncies amb un centre des de la dreta de Pau que cap defensor va refusar. En ple intent de remuntada local va arribar el 3-3 en una nova centrada guanyada a l'esquena de la defensa escapulada. Tot i això l'Europa mai es va venir a baix i en una nova passada del capità Quesada a Márquez, el ràpid davanter gracienc va plantant-se sol davant del porter local, aconseguint definir ras a un costat deixant el marcador en el definitiu 3-4 i en un triomf més que vital.

Lliga: Jornada 25 · 13/03/10

CORNELLÀ B: Jordi, Josua, Llobet, Barragán (Mario, 79'), Fede, Muñoz, Pau, Guinovart, Roger, Amir i Civil (Vera, 46').

EUROPA: Éric Alcaraz, Fernando, Arias, Santi, Edu, Arnau (Carrique, 93'), Márquez, Villanueva, Éric Blasco (Guille, 73'), Quesada (Mauri, 90') i Lluís (Aldo, 66').

ÀRBITRE: Llopart Carbó

TARGETES: Grogues a Fede i Pau (Cornellà B) i a Quesada i Fernando (Europa).

GOLS: 0-1 (Márquez, 7'); 0-2 (Éric Blasco, 11'); 1-2 (Pau, 48'); 1-3 (Éric Blasco, 60'); 2-3 (Roger, 62'); 3-3 (Roger, 74'); 3-4 (Márquez, 79').