EL MILLOR, L'AVERAGE

L'Europa suma un empat al Nou Sardenya

Juvenil AEl Juvenil A de l'Europa busca les matemàtiques que li donin de forma definitiva la permanència i la tranquil·litat a la categoria, però sembla capficat a fer-ho poc a poc. Davant un rival directe, el primer que ocupa el descens, l'equip ha hagut de salvar un punt 'in extremis'. Amb el partit controlat, el Reus ha arribat a capgirar-lo amb un 1-2.

Sensació ja viscuda en aquesta temporada la que ha deixat el Juvenil A de l'Europa al Nou Sardenya. Els graciencs han realitzat, en global, un partit ple de mèrits per endur-se la victòria (sobretot en ocasions de gol), però ben a tocar han estat de marxar de buit. El perdó de les ocasions és un fet que passa factura enguany.

La primera ocasió del partit l'ha tingut Quesada, qui ha rebut una passada de Márquez un cop apurada la línia de fons. El migcampista gracienc ha xutat de primeres massa creuat. A punt d'arribar a la primera mitja hora de joc ha arribat el primer gol de la tarda. Eric Blasco ha recollit un rebot dins l'àrea i ha superat de xut creuat al porter rival en el cara a cara. Avantatge mínim pels locals fins al descans sense més ocasions per remarcar.

A la represa, bones ocasions per sentenciar. La primera, una mitja volta d'Alexma que el porter Fargas ha enviat a còrner. La segona, un mà a mà de Lluís, sol davant Fargas, on la pilota ha anat a impactar al cos del porter. Curiosament, en l'acció següent a aquesta clara ocasió, el Reus ha empatat. A la sortida d'un còrner, Pau s'ha trobat totalment sol al segon pal i ha establert la igualada.Com si d'una repetició de guió es tractés, minuts després ha tornat a passar el mateix. Ocasió clara de Quesada amb el cap i a la següent acció clara dels del Baix Camp, segona diana. En aquesta ocasió la jugada ha arribat fruit d'una pèrdua de pilota a mig camp. Muri ha arribat fins al fons de l'àrea i ha servit en safata el gol a Moreno, qui ha marcat a plaer.

Fins al final de l'encontre l'empenta i les ocasions han estat només escapulades. Només dos minuts després, l'Europa ha tornat a establir la igualtat a l'electrònic del Nou Sardenya. Alexma, a la sortida d'un còrner, ha fet el 2-2. El mateix Alexma ha estat el protagonista de la darrera acció clara de l'encontre, quan ha rematat de cap, sol dins l'àrea gran, i ha vist com la pilota era rebutjada per la fusta del travesser.

Lliga: Jornada 26 · 27/03/10

EUROPA: Eric Alcaraz, Xavi (Guille, 87'), Arias, Carrique, Edu, Arnau, Alexma, Villanueva (Aldo, 82'), Eric Blasco (Lluís, 72'), Quesada i Márquez.

REUS: Fargas, Abraham, Frutos (Zeus, 45'), Martell, Pau, Torné (Castro, 56'), Riky, Silva, Àlex (Muri, 36'), Aitor i Dani (Moreno, 13').

ÀRBITRE: Sauleda Torrent

TARGETES: Grogues a Alexma (Europa) i a Castro (Reus). Vermella directa al tècnic Xavi Castro (Reus).

GOLS: 1-0  (Eric Blasco, 28'); 1-1 (Pau, 75'); 1-2 (Moreno, 85'); 2-2 (Alexma, 87').