MARXA UN PUNT AL FINAL

Un gol al minut 89 condemna l'Europa

Juvenil AEl Juvenil A va sortir derrotat dissabte d'Els Canyars amb un gol al minut 89 que el va deixar sense poder sumar en un tram final de lliga on tots els equips que són rivals directes dels graciencs estan apretant al màxim la classificació a la zona mitja-baixa del campionat. El calendari de certificació de la permanència s'està allargant.

L'Europa va començar millor que el seu rival sobre la gespa artificial de Castelldefels. Les millors aproximacions de l'encontre al primer quart d'hora van ser pels nois que entrena Toni Cosano, si bé cap acció va ser considerablement perillosa contra el marc que defensava el porter Xavi.

Les millors sensacions foranes es van traduïr en el 0-1 que posava per endavant l'Europa. Al minut 25, un xut creuat des de la frontal de Márquez es va convertir en l'enèssim gol d'un dels jugadors més en forma d'aquest equip. No obstant, l'alegria va durar poc al bàndol visitant. Als cinc minuts de joc, sobre la mitja hora d'encontre, Carrique va tallar amb les mans dins l'àrea la direcció de la pilota i la corresponent pena màxima va ser transformada, sense perdó, pel local Cristian.

La resta del primer temps es va nivellar amb joc i ocasions i així es va arribar al descans. A la represa, mateixa tònica que a la finalització del primer temps, amb un partit igualat que qualsevol detall podia decantar-lo. Aquest detall, malauradament pels escapulats, va arribar a un minut pel final del temps reglamentari. Una bona acció de Jordi va significar un bon gol des de la fronta de l'àrea. Al minut 93 l'Europa va tenir la darrera acció de perill, en un còrner rematat de cap per Carrique i on la pilota va sortir desviada per molt poc.

Lliga: Jornada 27 · 10/04/10

CASTELLDEFELS: Xavi, Fabri, Marc, Dani, Óscar, Rodrigo, Cristian (Jordi, 65'), López, Edgar, Sani i Toni (Acosta, 75').

EUROPA: José Guerrero, Xavi, Arias, Carrique, Edu, Fernando, Guille (Éric Blasco, 57'), Villanueva (Arnau, 65'), Lluís (Aldo, 75'), Quesada i Márquez (Alexma, 88').

ÀRBITRE: Calle Martínez

TARGETES: Grogues a Dani, Marc i López (Castelldefels) i a Carrique, Villanueva i Márquez (Europa).

GOLS: 0-1 (Márquez, 25'); 1-1 (Cristian -p-, 30'); 2-1 (Jordi, 89').