LA 'GRAMA' ESTRETA LA LLIGA

Victòria colomenca i pèrdua del gol average

Juvenil AEl pitjor resultat possible es va donar ahir a la tarda al Nou Sardenya al partit de Lliga Nacional juvenil. La Gramenet B es va endur la victòria per més definició que l'Europa, superant-lo a la classificació, adjudicant-se l'average i posant l'Europa dins la 'pomada' de la zona baixa. Els escapulats van reaccionar massa tard i no van poder empatar.

L'equip gracienc va realitzar un dels pitjors primers temps que se li recorda a l'estadi. La Gramenet B va tenir, des de l'inici, les millors ocasions. Al minut 7, un cara a cara de Simbo amb Èric va acabar a les mans del porter escapulat. El primer xut a porteria amb intenció dels locals va arribar al minut 19, amb un remat de Márquez, retallant cap a fora al seu marcador dins l'àrea i veient com el porter refusava el perill.

Al minut 26, una contra molt ben portada a terme pels colomencs, a botes d'Óscar, va permetre al jugador visitant avançar tot recte cap a la porteria incomprensiblement sense oposició. La defensa gracienca va tapar els espais de passada a altres companys, però va deixar avançar massa i tot sol al defensa de la 'Grama'. El seu xut des de la frontal es va convertir en el 0-1. Sense temps a reaccionar, penal sobre el propi Simbo que Manu, des dels onze metres, va transformar enganyant Éric. Corria el minut 28 i l'Europa ja perdia 0-2. El pitjor panorama possible i que es va mantenir fins al descans.

A la represa, cop de gràcia de la Gramenet B als quatre minuts de joc. Simbo, tot sol al segon pal i lliure de marca, va culminar una jugada del seu equip per banda dreta fent el 0-3. A partir d'aquí l'Europa, conscient que res tenia ja a perdre donat que el partit estava molt i molt complicat, va estirar línies. Un penal sobre Éric Blasco va ser transformat per Quesada en l'1-3 a falta de 35 minuts. Poder, es podia remuntar. No obstant, l'Europa ha demostrat durant tota aquesta temporada que necessita una infinitat d'ocasions per fer un gol. Ahir no va ser una excepció. Després de molt intentar-ho, Xavi, amb un xut des de dins l'àrea que va enganyar al porter Víctor gràcies a un rebot sobre un defensa, va aconseguir el 2-3 a un minut per complir-se el temps reglamentari. En l'afegit l'Europa no va poder salvar un punt ni tampoc l'average.

Lliga: Jornada 28 · 17/04/10

EUROPA: Éric Alcaraz, Guille, Árias, Carrique, Edu, Arnau (Xavi, 45'), Alexma (Eric Blasco, 45'), Fernando (Aldo, 45'), Márquez, Quesada i Lluís.

GRAMENET B: Víctor, Andreu, Yebran, Óscar (Martí, 63'), Estellé (Joan, 72'), Josep, Ximbo (Ñito, 82'), Edgar, Manu, Gueri i Simbo (Pedrola, 78').

ÀRBITRE: Sánchez Aparicio

TARGETES: Grogues a Edu, Quesada i Lluís (Europa) i a Andreu, Gueri i Martí (Gramenet B).

GOLS: 0-1 (Óscar, 26'); 0-2 (Manu -p-, 27'); 0-3 (Simbo, 49'); 1-3 (Quesada -p-, 55'); 2-3 (Xavi, 89').