Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VICTÒRIA PER DONAR UN PAS DE GEGANT PER LA PERMANÈNCIA

Marge de 7 punts a falta de 15 per jugar

Juvenil AL'Europa s'ha retrobat amb la victòria en un moment vital de la temporada, superant a domicili al segon equip del Lleida. Malgrat ser el cuer de la categoria, l'equip local no ho ha posat fàcil. Els nois de Toni Cosano han signat un triomf que els fa situar-se set punts per sobre del descens. La feina no està feta, però comença a estar força avançada.

 


Marcador


La primera part del partit ha estat molt disputada, amb dos equips buscant la victòria des del primer moment, malgrat la diferent situació a la taula. Tot i la intensitat, cap dels dos ha gaudit d'ocasions realment clares de gol. Per banda visitant cal destacar una acció de Márquez que el debutant Manu (provinent del Júpiter) no ha pogut finalitzar després d'una sèrie de rebots.

Al segon temps, l'Europa ha gaudit de més capacitat d'arribada, controlant un Lleida basat en pilotes llargues per tal de provar alguna acció de contra dels seus puntes. Al minut 50, Peque -un altre debutant, provinent de la Damm-, ha enviat la pilota al pal després d'una gran jugada on s'ha desfet de tres rivals. El gol ha acabat fent acte de presència només cinc minuts més tard, quan una falta lateral servida per Quesada ha estat rematada per Santi al fons de la xarxa.

L'Europa ha tingut llavors el partit totalment controlat i a punt ha estat Santi de tornar a marcar a pilota aturada i a servei de Quesada, en aquesta ocasió en un còrner.  Algunes aproximacions més de l'Europa, sense gaire perill, han portat a la finalització d'un partit en que els escapulats han hagut de suar de valent però on han lligat els punts al sac, i ben lligats, a base d'esforç i entrega. A destacar les darreres incorporacions de l'equip pel tram final, els citats Peque i Manu i Raúl Fernández, provinent de L'Hospitalet.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 29 · 02/05/10

LLEIDA B: Fuertes, Guillem, Aitor (Garcia, 45'), Víctor (Ivan, 70'), Aleix, Artur, Fite (Tutusaus, 70'), Albert, Biela (Edgar, 75'), Quintana i Juanma.

EUROPA: Éric Alcaraz, Fernando, Arias, Santi, Xavi, Arnau, Márquez (Carrique, 91'), Villanueva (Quesada, 45'), Manu (Mauri, 65'), Raúl i Peque (Aldo, 90').

ÀRBITRE: Bergadà Braña

TARGETES: Grogues a Quintana i Fite (Lleida B) i a Villanueva i Raúl (Europa)

GOLS: 0-1 (Santi, 55').

 

Incidències
Primer triomf després de quatre jornades

acidH TEB FederacioAcell