Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PUNT GRAN

Valuós empat escapulat contra el tercer

Juvenil AHi ha empats on els punts valen doble, almenys en l'aspecte moral. El Juvenil A de l'Europa va aconseguir-ne un d'aquests ahir a la tarda al Nou Sardenya. L'Espanyol B es va avançar d'hora al marcador, però els escapulats va merèixer empatar i fins i tot donar-li la volta a l'encontre. L'Equip està a una victòria de certificar la seva permanència matemàtica.

 

Les coses no van començar gens bé per l'equip entrenat per Toni Cosano. Després d'un tímid xut d'Aldo des de la frontal de l'àrea, còmodament finalitzat a mans del porter de l'Espanyol B, el conjunt blanc-i-blau va foradar la porteria escapulada en la seva primera aproximació clara i amb perill. Corria el minut 8 de partit quan Pablo va rebre en profunditat i, des de la banda esquerra de l'àrea, va superar Éric Alcaraz de xut creuat.

Malgrat el gol, l'Europa no es va arronsar i tot i que el domini de la pilota, per potencial, era lògicament dels visitants, l'equip europeista va aconseguir tapar molt bé els espais, recuperar la pilota i generar perillosos contraatacs. Fins a tres ocasions claríssimes, passada la mitja hora, podrien haver suposat l'empat al primer temps o fins i tot capgirar el marcador, però cap d'elles va entrar. La primera, al minut 30, un cara a cara de Peque amb el porter Germán on aquest últim va respondre amb una aturada estelar. La segona, un nou mà a mà, en aquest cas de Raúl. El jugador escapulat va provar una vaselina on Germán va tornar a reaccionar posant el guant. La darrera, al minut 39, una falta lateral pentinada enrere per Edu i que va anar a picar al travesser.

Al segon temps, la tònica del partit no va canviar. L'Espanyol B tocava la pilota, generava futbol des del darrere però li costava superar la línia de mitjos de camp contrari. Després d'haver-ho merescut molt, l'Europa va empatar en la primera ocasió clara del segon temps. Corria el minut 67 quan Peque, d'una excepcional assistència elevant la pilota com un globus, va servir en safata una clara ocasió a Éric Blasco. El jugador gracienc no va fallar davant el porter i de xut creuat va empatar. Al minut 86, darrera ocasió clara per l'Europa en un intent de xilena des de l'àrea gran de Lluís que el porter Germán va bloquejar fent un "tap" al més pur estil bàsquet.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 30 · 08/05/10

EUROPA: Éric Alcaraz, Fernando, Arias, Santi (Marc, 70'), Edu, Arnau (Villanueva, 64'), Aldo (Lluís, 64'), Raúl, Éric Blasco (Manu, 72'), Quesada i Peque.

ESPANYOL B: Germán, Arroyo, Bonilla, Clerc, Héctor, Juanjo, Éric (Àlex García, 59'), Gil, Nierga, Gabi i Pablo (Rufo, 82').

ÀRBITRE: López Martínez

TARGETES: Grogues a Santi, Edu, Raúl, Quesada i Marc (Europa) i a Arroyo (Espanyol B).

GOLS: 0-1 (Pablo, 8'); 1-1 (Lluís, 67').

 

Incidències
L'Europa ha empatat amb els potents Barcelona B i Espanyol B
 

acidH TEB FederacioAcell