Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VIRTUALMENT SALVATS


L'Europa s'allunya 8 punts a falta de jugar 9

Juvenil AEl Juvenil A de l'Europa va aconseguir ahir una vital victòria que li dóna virtualment la tranquil·litat a la categoria. Un 0-1 contra un rival directe situa l'equip amb 40 punts, a set (més average) del Reus, primer dels equips en descens. A la Lliga Nacional juvenil només li resten en joc nou punts, és a dir, tres jornades finals amb dos partits al Nou Sardenya.

 



Marcador

 

El segon triomf consecutiu fora de casa va gairebé certificar del tot la permanència del Juvenil A de l'Europa. Per no mantenir la categoria, el conjunt escapulat hauria de perdre tots els partits que resten i el Reus guanyar-los tots de forma consecutiva. La distància entre els dos és de set punts, si bés es converteixen en vuit donat que l'Europa té el gol average particular guanyat. A banda d'això (en un supòsit molt extrem on el Reus pogués superar als graciencs), fins a quatre equips haurien també de fer millor feina que l'Europa per complicar-li la vida.

La primera part va ser de domini absolut de l'Europa, qui va controlar a un voluntariós Vic però que no va gaudir d'idees clares en atac. L'Europa, tenint llargament la pilota i transitant ràpidament, va gaudir de les millors ocasions. Abans del quart d'hora, el Vic va donar un ensurt amb un xut des de la frontal que va refusar amb encert Éric Alcaraz. Poc després, una passada en llarg de Marc va ser aprofitada per Éric Blasco per engaltar un xut inabastable pel porter local Nil. Era el 0-1 al minut 15 de partit.

A la segona part de l'encontre el Vic va sortir més endollat i va tancar a l'Europa al seu camp però sense generar-li gaire perill. El conjunt escapulat es va sacrificar i a base d'ordre va resoldre tot possible problema. Tots dos equips van tenir ocasions cara a cara amb el porter rival per empatar o sentenciar el partit. El primer el Vic, al minut 70, quan Farri va encarar Éric Alcaraz i aquest va respondre decisivament. Per l'Europa, Lluís Maillo va calcar una ocasió com aquesta però pel bàndol visitant, no aconseguint superar a Nil. 

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 31 · 15/05/10

VIC: Nil, Éric (Bonet, 80'), Aleix, Bie (Humbert, 86'), Audald (Vicente, 86'), Pau, Martí, Carles (Pablo, 73'), Farri, Serra i Gil.

EUROPA: Éric Alcaraz, Fernando, Arias, Marc, Edu, Arnau (Víctor, 80'), Xavi (Sucarrats, 65'), Carlos, Manu (Rául, 32'), Éric Blasco (Santi, 91') i Lluís.

ÀRBITRE: Cardosa Montesinos

TARGETES: Grogues a Bie, Farri i Gil -dues i expulsió- (Vic) i a Lluís i Edu (Europa)

GOLS: 0-1 (Éric Blasco, 15').

 

Incidències
Segona victòria consecutiva fora de casa
 

acidH TEB FederacioAcell