Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL MANLLEU PUJA A DIVISIÓ D'HONOR ENVOLTAT DE POLÈMICA


L'Europa planta cara... amb 8 efectius!

Juvenil AEl juvenil del Manlleu va assolir l'ascens a Divisió d'Honor per primera vegada en la seva història davant un Europa que no es jugava més que pujar llocs a la classificació final i que va començar marcant i donant un ensurt. L'arbitratge, molt polèmic, va acabar deixant als graciencs amb vuit jugadors. Tot i així, una mica més i els escapulats empaten.

 



Marcador

 

Enorme i destacadíssim partit el que va fer l'Europa a Manlleu. Afrontar la festa per l'ascens que tenia preparada el club local (amb una presència de públic molt alta per ser un partit de juvenils) i no perdre els papers per jugar amb vuit homes al tram final de l'encontre, té mèrit per un equip sense res en joc. El Manlleu va necessitar aquesta empenta de tercers per donar la volta al marcador, si bé no va respirar tranquil fins al xiulet final, donat que l'Europa va tenir ocasions d'empatar en qualsevol moment.

Un xut creuat d'Èric Blasco va significar el primer avís visitant. L'Europa va fer diana voltant el minut 14, quan un contraatac iniciat per Lluís el va acabar definint Mauri al fons de la xarxa. Tres minuts més tard, el conjunt escapulat va poder fer el segon, però un defensa va treure sobre la línia un nou remat de Mauri. Sobre la mitja hora de joc i en la primera ocasió clara dels locals, un servei de banda va ser pentinat enrere per a que el central Ballús fes l'empat davant el deliri de la seva afició. Al descans es va arribar amb aquest marcador no sense abans gaudir l'Europa d'una altra ocasió a botes de Lluís.

A la represa, l'àrbitre va carregar l'Europa amb un total de 8 targetes grogues i tres expulsats de forma progressiva en un clar canvi de criteri respecte el primer temps. Eric Blasco va ser expulsat al minut 60 per doble groga, Lluís per vermella directa al 75 i i Marc al minut 90 per doble amonestació altra vegada. El gol de la victòria dels locals va arribar al minut 70, amb l'Europa amb deu jugadors, en rematar Aitor una falta lateral. Malgrat la diferència clara de jugadors, l'Europa va tenir oportunitats per empatar. La més clara al darrer instant de l'afegit, on Arias va pentinar una falta servida per Quesada i novament un defensa va haver de treure la pilota sobre la línia. Finalment, l'esforç de l'Europa no va tenir recompensa, però si una forta càrrega moral d'haver donat el màxim en la lluita contra tots els elements.

Fitxa Partit

Lliga: Jornada 33 · 29/05/10

MANLLEU: Adrià, Aitor, Ballús, Joel, Casas, Gerard, Seum (Abel, 57'), Jordi, Fredi (Farrés, 87'), Anie (Martí, 45') i Fortet.

EUROPA: Dani, Fernando (Xavi, 80'), Santi, Marc, Edu, Raúl, Lluís, Villanueva (Víctor, 70'), Éric Blasco, Quesada i Mauri (Aldo, 81').

ÀRBITRE: Barceló Roca

TARGETES: Grogues a Casas, Jordi, Anie i Fortet (Manlleu) i a Fernando, Edu, Quesada, Mauri, Éric Blasco -dues i expulsió minut 60- i Marc -dues i expulsió minut 90- (Europa). Vermella directa a Lluís -minut 75- (Europa)

GOLS: 0-1 (Mauri, 14'); 1-1 (Ballús, 29'); 2-1 (Aitor, 70').

 

Incidències
El Manlleu puja matemàticament a Divisió d'Honor a falta d'una jornada
 

Foto: elter.net

acidH TEB FederacioAcell