L'EUROPA TANCA LA CARPETA DE LA LLIGA AMB VICTÒRIA

Segona golejada de la lliga per tancar l'any

Juvenil AL'Europa ha donat per finalitzada la Lliga Nacional d'enguany amb el segon triomf més abultat del campionat. Els de Toni Cosano han dedicat cinc gols a la seva parròquia com a final d'exercici esportiu. L'equip finalitza el campionat amb 43 punts i ja mira a la temporada vinent, on l'objectiu passarà per saltar a la zona alta de la categoria.

Bon triomf i bon partit de futbol de l'Europa per acabar la lliga amb el millor regust possible. Sense la pressió de les darreres setmanes, l'equip escapulat ha oferit un dels millors partits de l'any i ha golejat a un rival que, no obstant, no li ha perdut la fe en cap moment a l'encontre. El 'matx' ha servit per veure també detalls de cara a la galeria: combinacions, xuts impossibles, regats i parets al primer toc.

Abans de la primera diana de la tarda, el visitant Ernest, l'home més perillós del Jàbac, ha posat a prova al jove porter Dani, qui ha realitzat a contrapeu una de les millors aturades de la lliga. El primer gol ha pujat al marcador gràcies a Mauri, qui de cap al segon pal i a la sortida d'un còrner ha foradat la xarxa rival. A partir d'aquí, l'Europa s'ha fet dominador i han arribat més ocasions clares. El 2-0 ha estat obra de Manu, en aprofitar un refús del porter a un xut d'ell mateix.

Abans d'arribar al descans, dues accions destacades més. Un xut al pal en un mà a mà de Quesada amb el porter i el tercer gol local, obra novament de Manu rebent una passada de la mort d'Arnau. A la represa, qui ha topat amb la fusta només començar ha estat el visitant Ernest, qui ha enviat una pilota al travesser (minut 49) i una al pal esquerre de Dani (minut 55). L'Europa també ha replicat en forma de rebot a la porteria, amb un xut de Peque al travesser. El mateix Peque ha fet el 4-0 i acte seguit Ernest ha retallat distàncies per partida doble amb el 4-1 i 4-2. La cirereta del pastís l'ha posat Santi al minut 89, amb el 5-2 definitiu que dóna per tancada la temporada. Cal destacar el debut d'Alberto amb el Juvenil A, jugador que havia començat la temporada a l'Àliga amb el Juvenil D.

Lliga: Jornada 34 · 05/06/10

EUROPA: Dani, Fernando (Xavi, 60'), Villanueva, Santi, Edu (Alberto, 80'), Arnau (Víctor, 57'), Peque, Raúl, Manu, Quesada i Mauri (Aldo, 57').

JÀBAC: Adrià (Iñaki, 45'), Granero, Guim, Jesús, Gerard (Pepe, 45'), Oriol (Juancho, 45'), Antonio, Javi (Eric, 45'), Ernest, Ivan i José.

ÀRBITRE: Sauleda Torrent

TARGETES: Grogues a Villanueva (Europa) i a Jesús i Antonio (Jàbac).

GOLS: 1-0 (Mauri, 21'); 2-0 (Manu, 31'); 3-0 (Manu, 41'); 4-0 (Peque, 73'); 4-1 (Ernest, 76'); 4-2 (Ernest, 81'); 5-2 (Santi, 69').