CLATELLADA PER COMENÇAR

Mal partit i mal inici de lliga del Juvenil A

EuropaPitjor no podia començar la lliga pel Juvenil A de l'Europa. En un històric partit al Camp de l'Àliga (el primer oficial per l'equip en aquest escenari), els escapulats es van veure superats per un filial més intens i amb més disposició de joc sobre la gespa. La victòria visitant és inapel·lable. Els colomencs van saber esperar els seus moments.

.

El Juvenil escapulat va començar molt malament la seva segona temporada consecutiva a Lliga Nacional. Els graciencs, que no van desplegar joc regular durant el partit, van caure davant un equip visitant que va saber esperar els seus moments i les seves ocasions amb paciència i la pilota als peus..

De fet aquest va ser el problema dels escapulats, la manca de pilota als peus. El joc per dalt va ser massa redundant i la Gramenet B va saber tallar tot el perill dels locals amb els seus intents de guanyar l'esquena rival. Al minut 28, un clar penal de Suca a Buza (que ni va ser protestat) va significar el primer gol de la tarda, marcat pel propi jugador colomenc. La rèplica gracienca va arribar un minut més tard amb una vaselina d'Éric Blasco que es va passejar per davant de la línia de gol.

La Grama va perdonar també el segon al primer temps, amb un xut franc de Buza que va sortir fregant el pal. A la represa, més del mateix. Domini dels visitants i ocasions clares que es van acabar traslladant al marcador. Al minut 77, una pèrdua de pilota de l'últim home de la defensa gracienca va deixar sol Robert davant el porter europeista Jordi. El seu xut creuat va significar el 0-2. El 0-3 va arribar a un minut pel final, en una acció on Robert va rebre una passada entre defenses -en clar fora de joc, tot s'ha de dir- i va establir amb un xut similar el definitiu 0-3, un resultat clar i just pel que es va poder veure sobre la gespa de l'Àliga.

Lliga · Jornada 1 · 04/09/10 · Camp de l'Àliga

EUROPA: Jordi Fuentes, Suca, Fernando, Aleix, Cuadri, Víctor, Márquez, Gerard (Ateba, 64'), Éric, Mario i Aldo (Manu, 57').

GRAMENET B: Dani, Casado, Guille, Álvaro, Álex, Xavi, Darwin (Arnau, 82'), Tarsi, Ivan (Robert, 65'), Cane (Ñito, 69') i Buza (Segura, 69').

ÀRBITRE: César García Peñacoba

TARGETES: cap

GOLS: 0-1 (Buza -p-, 28'); 0-2 (Robert, 77'); 0-3 (Robert, 89')

INCIDÈNCIES: Primer partit de la lliga, jugat per primera vegada al Camp de l'Àliga