PRIMER PUNT

Empat a domicili en la segona jornada

EuropaL'Europa va millorar la seva imatge i el seu joc per acabar sumant el primer punt de la temporada en el seu primer desplaçament. Davant el segon equip de L'Hospitalet, els escapulats van anar de menys a més i només els puntuals errors defensius van impedir un millor resultat final. Mario i Gerard són els primers golejadors graciencs.

.

El primer temps va caracteritzar-se per un inici de domini de L'Hospitalet. No obstant, passat el primer quart d'hora, el control del joc va canviar de bàndol per passar a peus de l'Europa. Ateba va gaudir d'un parell de bones ocasions abans de la primera diana de la tarda. El propi Ateba, després d'una bona jugada col·lectiva, va servir la pilota per a que Mario, prop de la mitja hora, fes el 0-1.

La represa va mostrar un Europa més insistent que a l'inici de la primera part. No obstant, un primer error escapulat va permetre Pedro empatar el partit al minut 58.  El propi Pedro va repetir diana al minut 70, avançant al conjunt riberenc al marcador a falta de 20 minuts. El partit semblava que tornava a agafar una dinàmica negativa al marcador, però l'Europa va insistir en l'empat.

Vea va tenir una bona opció a la sortida d'un còrner, igual que Aldo i Mario, que no van arribar per poc a una passada fruit d'una internada d'Éric Blasco. Finalment l'equip de Toni Cosano va rebre el seu premi un minut després de quedar-se amb deu jugadors l'equip local. Suca es va desfer de dos rivals i Gerard va culminar l'atac signant el quart gol del partit i el que establia l'empat definitiu de l'encontre.

Lliga · Jornada 2 · 11/09/10

L'HOSPITALET B: Roger, Charly, Quim, Xavi, Sergio, Cano, Enric, Eras (Robiño, 45'), Robert (Marc, 80'), Héctor (Over, 70') i Pedro.

EUROPA: Jordi, Fernando, Vea, Aleix, Cuadri, Gerard, Mario, Víctor (Éric López, 70'), Éric Blasco, Ateba (Manu, 70') i Aldo (Suca, 60').

ÀRBITRE: Llopart Palomar

TARGETES: Grogues a Cano, Robiño, Marc i Pedro -dues i expulsió minut 79- (L'Hospitalet B) i a Aleix, Mario, Éric López i Manu (Europa)

GOLS: 0-1 (Mario, 28'); 1-1 (Pedro, 58'); 2-1 (Pedro, 70'); 2-2 (Gerard, 80')

INCIDÈNCIES: Primer punt i primer desplaçament de la temporada.