PUNT D'OR

L'Europa treu petroli amb 9 jugadors

EuropaDe mica en mica i punt a punt (segon empat a domicili), l'Europa, que només ha perdut l'encontre inicial de la lliga, segueix el seu creixement i evolució dins la lliga. Aquest cap de setmana ha rascat un punt d'un difícil encontre contra un bon Mataró i buidant-se al màxim amb nou. Els escapulats han millorat els registres inicials de la passada lliga.

.

La primera part de l'encontre va ser de total domini del conjunt local, un bon equip cridar a fer coses interessants en aquesta lliga. El Mataró va superar clarament un Europa un xic dormit. Toni, al servei d'una falta al minut nou, va obrir el marcador amb l'1-0. L'Europa es va treure la son de les orelles. Mario va tenir la primera ocasió clara escapulada. Corria el minut 28 quan Fernando va ser objecte d'un penal que Gerard va transformar en l'empat.

Cuadri i Luís es van encarar en una jugada i tots dos futbolistes van veure la vermella directa passada la mitja hora. Els dos equips es van quedar amb deu. El partit va viure un nou penal, aquest a l'àrea visitant, quan Aleix va agafar al davanter Xavi dins l'àrea. Steven va posar un 2-1 que va presidir el marcador fins al descans. A la represa, el domini de l'Europa es va complicar quan Geri va veure doble cartulina groga en una acció rigorosa. L'Europa afrontava el partit amb 9 contra 10.

Fins al final del duel, el conjunt de Toni Cosano no només va aguantar en l'aspecte físic sinó que també va aconseguir empatar l'encontre i rascar un punt, amb un gol de Víctor de xut creuat després d'una bona jugada de l'equip. L'Europa segueix sumant i millorant el seu nivell en l'evolució de les darreres jornades.

Lliga · Jornada 4 · 25/09/10

MATARÓ: David, Luís, Víctor (Raúl, 45'), Alexis, Aitor (Robert, 65'), Sergi, Toni, Steven (Adrià, 85'), Marc, Aitor i Xavi.

EUROPA: Jordi, Suca (Aleix, 16'), Fernando, Vea, Geri, Gerard, Mario (Chipantasi, 90'), Víctor (Éric, 80'), Manu (Mauri, 55'), Aldo i Cuadri.

ÀRBITRE: Llopart Palomar

TARGETES: Grogues a Aitor i Toni (Mataró) i a Fernando, Gerard i Geri -dues i expulsió minut 55- (Europa). Vermelles directes a Luís -minut 15- (Mataró) i Cuadri -minut 15- (Europa).

GOLS: 1-0 (Toni, 9'); 1-1 (Gerard -p-, 26'); 2-1 (Steven, 37'); 2-2 (Víctor, 57')

INCIDÈNCIES: Segon empat de la temporada, segon a domicili i pel mateix resultat.