EN CLARA LÍNIA ASCENDENT

Un nou 3-0 a casa per assaltar la zona alta

EuropaPer primera vegada en un any i mig, l'Europa viurà una setmana, la propera, a la zona alta de la Lliga Nacional. L'equip de Toni Cosano va tornar a fer un gran partit al Nou Sardenya (segon 3-0 consecutiu a Gràcia) per seguir sumant en un bon inici on només es va perdre el primer dia en l'estrena del campionat. Des de llavors, sempre sumant.

.

L'encontre es va resoldre en una molt bona segona meitat de l'Europa. Al primer temps, el Castelldefels va sortir amb més impuls al terreny de joc, malgrat com a periode va ser força igualat. El visitant Luís, al minut 15, va enviar el seu xut al pal. El primer gol del partit va arribar al minut 35, on després d'una bona jugada de Mario, Jordi Mauri va inaugurar l'electrònic de l'estadi.

A la represa l'Europa va ser el clar dominador del partit i va gaudir de moltes ocasions, tantes com per fer un resultat final més abultat. Al minut 60, una gran acció individual de Víctor va acabar posant el 2-0 de bonica vaselina. La cirereta del pastís va arribar a un quart d'hora pel final. Éric Blasco, en una jugada marca de la casa, va deixar assegut a terra al porter i va fer el tercer del conjunt europeista, després d'haver gaudit l'equip de més ocasions de gol entre la segona i tercera diana.

Per segona setmana seguida a casa l'Europa repeteix marcador i també bon joc i sensacions. Unes sensacions radicalment oposades a l'inici de lliga de l'any passat (zero punts en cinc partits). Enguany, després de perdre el primer dia en l'estrena de la lliga al Camp de l'Àliga, l'equip gracienc ha sumat en cada encontre. Actualment els vuit punts de l'equip el situen per primera vegada en poc més d'una temporada a la zona alta de la lliga.

Lliga · Jornada 5 ·02/10/10 · Nou Sardenya

EUROPA: Jordi, Fernando, Aleix, Vea, Suca, Gerard, Mario, Vïctor, Éric Blasco (Manu, 85'), Éric López (Aldo, 71') i Jordi Mauri (Peman, 79').

CASTELLDEFELS: Marc, Trencoso, Álvaro (Moreno, 89'), Mario, Ari, Manel (Toni, 51'), Luís, Álex, Sani, Tena (Alberto, 89') i Jordi (Manu, 65').

ÀRBITRE: Rodríguez Abadal (Bages)