Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EN PLENA FORMA!


El Juvenil A segueix el seu camí triomfant

EuropaL'Europa, que té un partit menys per culpa del partit ajornat la setmana passada per pluja, segueix instal·lat a la zona alta gràcies a la primera victòria a domicili de la temporada. L'equip, que només ha perdut el primer partit de la lliga, segueix amb el seu particular i positiu estat de gràcia. La victòria suma prestigi donada la qualitat i classificació rival.

.

 

Marcador


El Girona B, que està també instal·lat a la part alta, és un equip cridat a mantenir-se en aquests llocs de privilegi. Això dóna molt més mèrit al triomf de l'Europa. El partit ha començat amb un control absolut del conjunt escapulat, que ha passat per sobre del gironí, sense deixar-lo jugar i sense permetre cap aproximació a l'àrea gracienca. No obstant, el filial local ha fet un pal, fruit d'un còrner directe enverinat que s'ha anat tancant (minut 5).

L'Europa, amb un joc pràctic i asfixiant, ha obert el marcador als deu minuts de joc. Després d'una bona jugada col·lectiva, Éric Blasco ha finalitzat l'acció amb una bonica vaselina. L'equip de Toni Cosano, que ha fet mèrits per marcar més gols, ha certificat el segon al minut 25 amb un bon xut creuat que el porter local Ricard no ha pogut fer res per aturar-lo. El resultat, just pels mèrits europeistes fins arribar al descans. A la represa, el Girona ha forçat més l'Europa i ha sortit a intentar buscar un gol matiner per ficar-se dins el partit.

El gol no ha arribat, però si un nivell de forces més similar gràcies a l'empenta dels locals. Malgrat això, el conjunt blanc-i-vermell no ha gaudit d'aproximacions clares. La victòria -la primera a domicili- deixa l'Europa una setmana més instal·lat a la zona alta i això que li falta un partit, el de la setmana passada, també a domicili, al camp del Mercantil. L'Europa ja no jugarà al Municipal de Gràcia quan el partit tingui lloc, sinó al nou camp d'Arrahona-Merinals.


Fitxa Partit

Lliga · Jornada 7 · 17/10/10

GIRONA B: Ricard, Busquets, Eloi, Pere, Toni, Vivi (Ángel, 45'), Ruben, Guimbau (Mesa, 45'), David (Isma, 60'), Pol i Massana.

EUROPA: Jordi Fuentes, Fernando, Aleix, Vea (Suca, 45'), Geri, Gerard, Mario, Víctor (Aldo, 70'), Jordi Mauri (Márquez, 52'), Fede i Éric Blasco (Manu, 80').

ÀRBITRE: Juan Rodríguez Portoles (Sabadell)

TARGETES: Grogues a Toni (Girona B) i a Gerard, Mario i Éric Blasco (Europa).

GOLS: 0-1 (Éric Blasco, 10'); 0-2 (Mario, 25').

INCIDÈNCIES: Primera victòria a domicili de la temporada.

acidH TEB FederacioAcell