Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DERROTA PER RELAXAMENT


El Juvenil A cau víctima de la poca intensitat

EuropaL'Europa va encaixar la segona derrota de la present temporada en un partit marcat per un ritme diferent de joc dels escapulats. Després de la gran ratxa positiva i tocar el cel golejant l'Espanyol B per passar a la història, l'equip escapulat va ser víctima del seu èxit al camp del Mollet. En positiu, però, pot ser una bona lliçó per un equip en alça.

.

 

Marcador


Un Europa difícil de reconèixer pel que era habitual en les darreres setmanes és el que va saltar al terreny de joc del Mollet. Els locals, que s'han colat també a la part alta de la classificació, van sortir al 200% i això ho va acusar el conjunt gracienc. L'Europa, sense fer res de l'altre món, es va anar fent, però, amb la pilota. Éric va gaudir d'una bona ocasió després de robar-li la pilota al central Anglada, però el 0-1 no es va materialitzar.

El Mollet, de mica en mica, es va treure la pressió de sobre però sense generar ocasions clares de gol. Amb taules al marcador es va arribar al descans. A la represa, amb els canvis efectuats pel cos tècnic europeista, semblava que el 0-1, com al primer temps, acabaria per caure en algun moment del partit. No obstant, el que va arribar va ser el gol dels locals a vint minuts pel final. Grau, aprofitant un error de marca en un servei de banda, va creuar la pilota lluny de l'abast de Dani.

L'Europa, fins al final de l'encontre, ho va intentar, sobretot a pilota aturada. Manu va tenir l'opció més clara en una jugada on va creuar la pilota però el porter, en una gran estirada, va evitar l'empat. Al final, res ni ningú va aconseguir canviar el marcador i l'equip va marxar cap a casa amb la sensació d'haver perdut l'oportunitat de ser tercer a la lliga davant un equip que, almenys en la jornada d'aquest cap de setmana, va demostrar, malgrat guanyar, estar un esglaó per sota.


Fitxa Partit

Lliga · Jornada 9 · 30/10/10

MOLLET: Juanmi, Bofill (Sergio, 20'), Anglada, Nelson, Éric, Héctor, Borja (Isma, 63'), Grau, Caballero, (Dani, 80') Arnau i Mickael.

EUROPA: Dani, Suca, Fernando, Aleix, Geri, Gerard, Mario (Aldo, 76'), Víctor (Manu, 70'), Éric Blasco, Fede (Éric López) i Márquez.

ÀRBITRE: Ávalos Barrera (Anoia)

TARGETES: Grogues a Juanmi, Héctor, Anglada, Caballero i Arnau (Mollet) i a Gerard (Europa).

GOLS: 1-0 (Grau, 71').

INCIDÈNCIES: Segona derrota de la temporada.

 

acidH TEB FederacioAcell