EL JUVENIL A TASTA L'ALTRA CARA, L'AMARGA, DE LA MONEDA

Derrota per golejada a l'estadi

EuropaSi fa un parell de setmanes el conjunt escapulat va signar un partit sensacional contra l'Espanyol B, golejant-lo per 5-1, ahir al Nou Sardenya l'equip gracienc va haver de tastar aquest regust des del bàndol contrari, el del perdedor. Malgrat anar guanyant 2-0, l'equip va acabar golejat 2-5 pel segon equip del Cornellà en una segona part negra.

.

L'encontre va definir una part per a cadascú, on els locals i els visitants van buscar el partit des del primer minut, amb moltes ocasions per tots dos conjunts sobretot al primer temps. En l'inici, els europeistes es van posar amb un 2-0 al marcador al tram final, amb gols d'Éric Blasco al minut 35 i Cuadri poc després, al 41, davant el que semblava un encontre mitjanament encarrilat, almenys al marcador.

No obstant, abans d'acabar el primer temps, un error en defensa el va aprofitar Donado per posar el 2-1 i deixar totalment oberta la segona part, materialitzant una diana clau. A la represa, el Cornellà B va desplegar el seu millor joc i amb ràpids contraatacs va fulminar l'Europa, que va encaixar el 2-2 molt d'hora, al minut 50, obra altra vegada de Donado. Gairebé sense temps per reaccionar, Lucas va fer el 2-3 al minut 57 després d'un altre error defensiu greu.

Amb el marcador en contra l'Europa es va veure tocat sobre el terreny de joc i no va saber en cap moment frenar el joc del Cornellà B, que va dominar a plaer tota la resta de la segona part. El 2-4 va arribar a vinc-i-cinc minuts del final i el 2-5, obra de Llobet al minut 80, va acabar d'arrodonir la golejada visitant. L'Europa, en part pels seus propis errors, va desaprofitar un partit que semblava propici amb el 2-0.

Lliga · Jornada10 ·06/11/10 · Nou Sardenya

EUROPA: Dani, Suca (Aldo, 50'), Fernando, Aleix, Geri, Gerard, Mario, Víctor (Manu, 60'), Éric Blasco, Fede i Cuadri (Mauri, 70').

CORNELLÀ B: Éric, Nacho (Edu, 45'), Edgar, Pep (Pau, 55'), Llobet, Zurita, Donado, Lucas, David, Guinovart (Jonathan, 60') i Xavi.

ÀRBITRE: Guisasola Llopis (Maresme)

TARGETES: Grogues a Gerard i Fede (Europa) i a Guinovart i Donado -dues i expulsió minut 89- (Cornellà B)

GOLS: 1-0 (Márquez, 26'); 2-0 (Augus -pp-, 54'); 2-1 (Javi, 69'); 3-1 (Mario, 84'); 4-1 (Éric Blasco, 84'); 5-1 (Manu, 88')

INCIDÈNCIES: Segona derrota de la temporada a casa, primera des del partit inicial de la lliga.