L'EUROPA GUANYA EL PARTIT AJORNAT I SE SITUA EN ASCENS

Victòria per tornar als llocs de privilegi

EuropaEl Juvenil A va aconseguir ahir a la nit un important triomf que el torna a situar quart a la classificació, ocupant la segona plaça d'ascens a Divisió d'Honor (per sota dels filials de Barça i Espanyol, que no poden pujar). L'equip va tornar al camí de la victòria treient or del partit que tenia pendent i que en el seu dia va ser ajornat per la forta pluja.

.

NOTA (ACTUALITZAT A 1 DE DESEMBRE DEL 2010): Després de la victòria europeista a Sabadell per 1-3, el club arlequinat va presentar recurs per doble alineació indeguda: Gerard Albaladejo i Fede Rodríguez. Teòricament, Gerard havia de complir cicle de targetes. En tractar-se d'un partit ajornat, la FCF ha desestimat el recurs per Gerard -la normativa diu que cal complir-ho al següent partit regular de lliga-, però ha donat la raó al Mercantil en el cas de Fede. Ara l'Europa té uns dies per presentar un recurs contra la sentència. De moment, però, oficialment el partit es dóna per perdut per 3-0.
_______________________________________________________________

A la primera part el Mercantil va sortir amb molta intensitat al terreny de joc i va aprofitar ben d'hora un ràpid canvi d'orientació després d'un servei de banda per fer l'1-0 quan amb prou feines corria el minut cinc. Abans de treure de mig camp l'Europa, les llums del camp es van apagar, cosa que va mantenir aturat l'encontre cinc minuts. La veritat, el Mercantil - Europa d'aquesta temporada semblava voler estar destinat a no jugar-se.

Passats tres minuts d'aquest incident, l'Europa va empatar. Una centrada de Cuadri per l'esquerra va permetre a Mario donar una assistència a Éric Blasco, qui va marcar a plaer amb el cap. A partir d'aquest moment l'Europa va passar a controlar el partit i va gaudir d'alguna ocasió més de gol com un cop de cap del debutant Dani Santigosa (del Juvenil C), pentinant una falta latera servida per Geri. L'equip també va tenir una ocasió a botes de Cuadri, que el porter local va desviar.

Ja a la segona part, l'Europa no va canviar el guió i va seguir amb el control del joc, amb una bona disposició tàctica defensiva. Al darrer tram de l'encontre l'equip de Toni Cosano va aconseguir girar del tot el marcador amb gols de Fernando (després d'una bona triangulació a l'àrea, definint de xut creuat) i de Víctor (finalitzant un contraatac). Aquesta victòria permet que l'equip mantingui la zona de privilegi i trenqui amb les dues derrotes que havia encaixat.

Lliga · Jornada 6 · 10/11/10 · Mpal. Arrahona-Merinals

MERCANTIL: Óscar, Manuel (Antonio, 83'), Ángel, Aitor, Mallén, Álex (Marroco, 64'), Soto, Xavi, Enric (Jairo, 64'), Albert i Joserra.

EUROPA: Dani, Fernando, Aleix, Santigosa, Geri, Gerard, Mario (Fede, 58'), Aldo, Éric Blasco (Manu, 84'), Pau López (Víctor, 81') i Cuadri (Jordi Mauri, 83').

ÀRBITRE: Betrian Moreno

TARGETES: Groga a Éric Blasco (Europa)

GOLS: 1-0 (Soto, 5'); 1-1 (Éric Blasco, 8'); 1-2 (Fernando, 67'); 1-3 (Víctor, 83').