Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRIOMF CONTRA UN RIVAL DIRECTE PER SEGUIR A LA ZONA ALTA

Victòria per tornar als llocs de privilegi

EuropaL'Europa ha sumat un nou triomf a domicili, aquesta vegada al camp del Reus, un rival directe que, fins ara, ocupava la tercera plaça del campionat. Ara l'ocupa l'Europa, amb 20 punts, només per darrere dels equips "B" del Barça i l'Espanyol. L'equip gracienc segueix doncs ben a dalt, certificant així un gran inici de l'actual temporada.

.

 

Marcador


El duel entre els del Baix Camp i els de Gràcia era un duel de zona alta, de possibles aspirants a fortes emocions aquesta temporada. El partit ha va començar amb clar domini de l'Europa, mentre el Reus oferia joc directe i poc combinatiu. Manu, aprofitant una errada del porter Damià, va tenir la ocasió més clara, però el propi Damià va resoldre l'error salvant el gol quan ja es cantava.

No obstant, van ser els locals qui van foradar primer el marcador. Passada la mitja hora, un xut de Sergi, rebotat en Santigosa, es va elevar per sobre el porter Dani, qui no va poder fer res per evitar el gol. Malgrat això, l'Europa va seguir en la mateixa tònica i va establir les taules al minut 42, quan un xut de Manu, refusat pel porter, el va aprofitar Éric Blasco en segona instància per foradar la porteria del conjunt local.

A la represa, més del mateix, amb l'Europa oferint el millor joc possible dins les estretes dimensions del camp i el Reus proposant una alternativa de joc més directe. Manu va tornar a gaudir d'una bona oportunitat, enviant fora el seu xut després d'un retall, i Márquez també va tenir la seva, quedant-se sol del porter sense poder finalitzar amb gol. Finalment, l'empat es va trencar en temps afegit. Una pilota caiguda a la frontal de l'àrea la va aprofitar Jordi Mauri per fer entrar el seu fort xut al fons de la xarxa al minut 92, certificant així una treballada, buscada i finalment trobada victòria europeista.


Fitxa Partit

Lliga · Jornada 11 · 14/11/10

REUS: Damià, Martell, Ignasi (Edgar, 60'), Denís, Barragan, José Castro, Ricky, Álex (Felipe, 71'), Sergi, Geri (Martí, 71') i Manel.

EUROPA: Dani, Fernando, Alexis, Santigosa, Geri, Víctor, Mario (Sergi. 92'), Aldo, Manu (Mauri, 80'), Éric Blasco (Miquel, 80') i Cuadri (Márquez, 60').

ÀRBITRE: García Echevarría

TARGETES: Groga a Ignasi, Edgar i a Sergi -dues i expulsió, la segona al minut 94- (Reus) i a Geri i Santigosa (Europa)

GOLS: 1-0 (Sergi, 32'); 1-1 (Éric Blasco, 42'); 1-2 (Mauri, 92')

Foto: reus24.com

acidH TEB FederacioAcell