Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EQUILIBRI DE FORCES

Europeistes i potablaves signen taules

EuropaEuropa i Prat han empatat al Nou Sardenya en el partit disputat aquesta tarda a l'estadi escapulat. En un primer temps sense gairebé ocasions, l'Europa s'ha avançat sobre el xiulet final. A la represa, ben d'hora, el Prat ha empatat. Pel nombre d'ocasions globals, l'empat és just, si bé l'empat podria haver sigut a més gols al final.

.

 

Marcador


Molt respecte s'han concedit tots dos equips al primer temps. En la primera mitja hora de joc, tan sols les pilotes bombejades, córners i faltes directes han propiciat la proximitat de la pilota a les respectives àrees. Al minut 29, el visitant Steven, un dels homes més perillosos de l'equip pratenc, ha enviat una falta directa a l'alçada del travesser on el porter europeista Jordi s'ha vist obligat a treure un puny salvador.

Quan tot feia pensar que l'encontre havia d'arribar al descans sense gols, Geri, al minut 45, s'ha tret un doble regat de la màniga en una gran jugada individual, definint de xut creuat en el mà a mà sobre la sortida del porter Víctor. A la represa del partit, però, l'alegria europeista ha durat ben poc. Tres minuts s'havien jugat de la segona part quan una contra del Prat, amb tres homes del conjunt visitant pràcticament sols, ha servit per a que a Steven deixés en safata i a porta buida el gol de l'empat per Javi, rebent una passada de la mort. Javi no ha perdonat.

Al minut 64, els europeistes han reclamat gol 'fantasma'. Després d'un córner directe a favor de l'Europa, el porter Víctor ha volgut blocar la pilota però aquesta se li ha escapat. Quan ha fet un pas enrere per tornar-la a agafar, els jugadors i la banqueta de l'Europa han protestat que el porter i la pilota s'havien ficat dins la porteria. Difícil de veure la jugada, que ha estat molt ràpida.

Les dues darreres ocasions destacades per a cada equip han estat una doble de l'Europa, al minut 79, on Jordi Mauri ha xutat, el porter Vïctor ha refusat i la segona acció ha acabat fora, a xut de Manu. Pel Prat, al minut 83, Javi ha encarat Jordi Fuentes i, sobre la sortida del porter europeista, el davanter potablava ha picat la pilota per sobre, però el seu remat ha sortit fregant el pal. Finalment, doncs, taules que es podrien considerar justes.

 

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 12 ·20/11/10 · Nou Sardenya

EUROPA: Jordi Fuentes, Fernando, Aleix, Santigosa, Geri, Gerard, Mario (Cuadri, 91'), Víctor (Manu, 73'), Éric Blasco, Aldo (Éric Lópes, 61'), Márquez (Jordi Mauri, 78').

PRAT: Víctor, Piti, Palomino, Ángel, Robledo, Borja, Steven, Juanda, Jonathan, Javi (Aleix, 88') i Roger (Aaron, 73').

ÀRBITRE: Jorge Pérez Fuentes (Barcelona)

TARGETES: Grogues a Aleix i Éric Lópes (Europa) i a Piti, Borja i Steven (Prat)

GOLS: 1-0 (Geri, 45'); 1-1 (Javi,48')

INCIDÈNCIES: Com anècdota, un fort soroll sec, com un petard, s'ha sentit en ple partit i els jugadors s'han aturat en sec. El soroll provenia de la pilota: havia petat.

Imatges del partit

 Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Foto Galeria d'imatges           

acidH TEB FederacioAcell