ÉS MASSA LÍDER

Els blaugranes, camí de rècord històric

EuropaDifícil com poques era la tasca de sumar un punt en el partit disputat ahir pel Juvenil A de l'Europa. L'equip de Lliga Nacional del FC Barcelona, que només ha encaixat dos gols en tota la lliga, va camí de fer registres històrics a la categoria. Els escapulats van aguantar el tipus a la ciutat esportiva i no van cedir el segon gol fins als minuts finals.

.

El partit va començar amb domini del Barça sobre el terreny de joc. La pilota corria en llarges transicions pels peus dels locals, fet que obligava l'Europa a tancar-se. De mica en mica i quan els nois de Toni Cosano es van començar a treure la pressió de sobre, el conjunt escapulat va poder estirar-se un xic a la contra.

Qui va marcar a la contra, però, va ser el Barça, al minut 37. Quesada va transformar la primera diana de la matinal rebent una passada dins l'àrea. Amb l'1-0 es va arribar al descans. A la represa, la tònica del partit va seguir pel mateix camí, amb un Barça demostrant el perquè dels seus números en la present lliga.

L'emoció va fer acte de presència al minut 60, quan Patri va veure la segona groga i va deixar els blaugranes amb deu efectius sobre la gespa. A partir d'aquell moment l'Europa es va atrevir a vigilar un xic menys la seva porteria i, amb un joc directe, va tancar el Barça a la seva àrea. L'empat no va arribar i, per contra, sí el gol de la sentència dels locals a un minut pel final amb una diana de Mamadou.

Lliga · Jornada 13 · 28/11/10

BARCELONA B: Pol, Bako (Maki, 80'), Robert, Brian, Josué, Patri, Cristian (David, 80'), Quesada, Dongou, Jordi i Joshua (Mamadou, 50').

EUROPA: Jordi Fuentes, Fernando, Aitor (Aleix, 85'), Santigosa, Geri, Gerard, Mario (Mauri, 65'), Aldo (Víctor, 70'), Éric Blasco, Fede i Márquez.

ÀRBITRE: García Echevarría

TARGETES: Grogues a Patri -dues i expulsió minut 60- (Barcelona B) i a Aitor, Santigosa, Geri, Aldo i Éric Blasco (Europa)

GOLS: 1-0 (Quesada, 37'); 2-0 (Mamadou, 89')