ÉRIC BLASCO, SEMPRE AL RESCAT

El davanter salva l'Europa de l'empat

EuropaEl Juvenil A de l'Europa es va retrobar amb la victòria i ho va fer davant una Damm B molt lluitadora que, malgrat perdre parcialment per 2-0, en cap moment va donar per perdut el partit. Amb empat a l'electrònic, el sempre present Éric Blasco va acabar materialitzant el gol del triomf. La diana vencedora va foradar la xarxa a tres minuts pel final.

.

Molt fort va començar l'Europa el seu partit, jugat en un horari poc habitual donat l'avançament de l'encontre del Primer Equip al dissabte. Als nou minuts de joc, Éric Blasco va fer la primera diana de la tarda en controlar una pilota amb el pit i afusellar sense perdó. Durant gairebé mitja hora, escapulats i cervesers es van desgastar en intensitat però les ocasions clares de gol no van sovintejar... fins el 2-0. Fede va rematar al segon pal una centrada i va establir un gol que semblava donar un impuls definitiu a la victòria del conjunt local.

No obstant, poc va durar l'alegria pel segon gol. Només dos minuts més tard, Fran, en aprofitar un refús del porter Jordi Fuentes (qui abans havia aturat magistralment un cara a cara) va fer el primer dels visitants. Amb 2-1 es va arribar al descans. A la represa, l'equip vermell va apretar en busca de l'empat i aquest va arribar al minut 65, quan Jandro va culmitar un molt ràpid contraatac que va agafar totalment descol·locat gairebé l'equip sencer de l'Europa.

L'Europa va posar la cinquena marxa a falta d'un quart d'hora pel final i va gaudir de diverses ocasions (un parell d'elles refusades sobre la línia de gol) i fins i tot va veure com Márquez fallava un penal, o més ben dit com el refusava el porter. Semblava l'encontre abocat a l'empat però al minut 87, un cara a cara d'Éric Blasco amb el porter Luís Felipe, va fer esclatar el públic del Nou Sardenya i va certificar el triomf de l'equip de Toni Cosano.

Lliga · Jornada 14 · 04/12/10 · Nou Sardenya

EUROPA: Jordi, Fernando, Cachi, Santigosa, Suca, Gerard, Mario (Jordi Mauri, 68'), Fede (Aldo, 58'), Éric Blasco, Víctor (Geri, 68') i Márquez (Manu, 85').

DAMM B: Luís Felipe, Torres, Javi, Ivan, Adrià, Arnau (Adrià Calvet, 77'), Llopis, Luque (Jandro, 60'), Alonso (Óscar Medina, 66'), Fran i Luís Viñas (Aleix Garcia, 51').

ÀRBITRE: Raúl Calle Martínez (Barcelona)

TARGETES: Grogues a Fernando, Gerard, Mario i Manu (Europa) i a Torres i Javi (Damm B)

GOLS: 1-0 (Éric Blasco, 9'); 2-0 (Fede, 37'); 2-1 (Fran, 39'); 2-2 (Jandro, 65'); 3-2 (Éric Blasco, 87')

INCIDÈNCIES: Partit jugat a les 19:30 hores, donat que el Primer Equip, que havia avançat el seu partit, va jugar a les 17 hores.