Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GERARD DÓNA EL TRIOMF DE FALTA DIRECTA AL FINAL DEL PARTIT

Victòria per seguir al grupet capdavanter

EuropaImportant triomf el que va aconseguir ahir l'Europa a camp d'un dels nouvinguts de la categoria però que, per contra, està realitzant una bona temporada, guanyant partits contra altres equips importants i amb més pes a la Nacional. Una falta directa de Gerard a les acaballes va donar els punts. L'Europa es manté entre els quatre primers.

.

 

Marcador


El duel entre els dos equips va començar a un ritme molt i molt alt. Tots dos equips volien seguir sumant punts pels seus objectius i això es va notar des de l'inici. De mica en mica l'Europa va anar tancant al seu camp al Can Vidalet i van començar a tenir lloc les ocasions. Fede no va aconseguir superar al porter local en dues ocasions on es va plantar sol al seu davant. Les aproximacions tímides dels locals passaven per les botes de Dani, però sense gaire efectivitat.

Amb empat i sense noves ocasions es va arribar al descans. A la represa, el partit va quedar clarament marcat per un Europa ofensiu i un equip local que va decidir plantejar el partit al contraatac i mirant de treure profit d'alguna acció a pilota aturada. Va ser precisament a pilota aturada com va arribar el gol... però pels visitants. Gerard va xutar amb rosca una falta lateral, fent botar la pilota davant el porter, el qual no va poder fer res davant el xut. La pilota va entrar al fons de la xarxa i es va convertir en un gol que dóna tres punts d'or.


Fitxa Partit

Lliga · Jornada 15 · 11/12/10

CAN VIDALET: Álex, Jesús, Kevin, Diego, Uri, Patiño (Cano, 75'), Javi (Peinado, 80'), Maro, Josep (Chino, 70'), Omar i Dani.

EUROPA: Jordi Fuentes, Fernando, Cachi, Santigosa, Geri, Gerard, Mario, Víctor, Márquez (Éric Lópes, 89'), Fede (Jordi Mauri, 60') i Aldo (Suca, 75').

ÀRBITRE: Nicolás Horna Díaz

TARGETES: Grogues a Mario, Omar i Dani (Can Vidalet) i a Mario, Fede i Jordi Mauri (Europa)

GOL: 0-1 (Gerard, 87')

acidH TEB FederacioAcell