EL DUEL ENTRE RIVALS DIRECTES, DEL CANTÓ DEL GAVÀ

Fi a una dinàmica de tres victòries seguides

EuropaEl duel d'aspirants entre el Gavà i l'Europa va caure del cantó de l'equip local en l'encontre que donava per tancada la primera volta del campionat de lliga i on el conjunt escapulat es troba situat ara a un punt de la primera de les places que dóna dret a l'ascens a Divisió d'Honor. L'equip escapulat posa fre a una petita ratxa de nou de nou en punts sumats.

.

El Gavà, en honor a la veritat, va dominar el partit disputat ahir durant gairebé tots els minuts del 'matx'. En algunes fases del primer temps, el domini va caure parcialment del cantó europeista, però sense clares ocasions ni arribades amb ferm perill. Només Márquez, en una acció de mà a mà amb el porter, anul·lada per fora de joc dubtós, va provocar un ensurt a la defensa local.

Malgrat ser el primer temps un període de poques ocasions, el Gavà va foradar la porteria escapulada al minut 30. Una pilota llarga no va ser refusada per la defensa gracienca i Juanlu, a plaer, va superar al porter escapulat Jordi Fuentes. La represa del partit va presentar una tònica similar, amb domini del Gavà però sense arribades serioses. No obstant, al quart d'hora en la primera clara del segon temps va arribar el definitiu 2-0 obra de Gonzalo amb un gran xut impossible d'aturar.

Amb el ritme (no gaire elevat) i dinàmica que presentava el partit, difícil estava el panorama per l'Europa amb mitja hora per endavant i 2-0 per darrere al marcador. L'equip escapulat no es va mostrar igual d'intens que en partits anteriors i el conjunt blaugrana prou va tenir amb controlar el marcador i evitar perill a la seva àrea.

Lliga · Jornada 17 · 08/01/11 · Mpal. Can Torelló

GAVÀ: Nil, Carballo, Guillem, Ernest, Juanlu (Massuet, 82'), Gonzalo (Amezcua, 75'), Rodrigo (Gerard, 70'), Oriol, David, Juanito i Luca.

EUROPA: Jordi Fuentes, Fernando (Aldo, 75'), Cachi (Vea, 70'), Santigosa, Geri, Gerard, Mario (Mauri, 60'), Víctor, Éric Blasco, Fede (Manu, 65') i Márquez.

ÀRBITRE: Ávalos Martos (Anoia)

TARGETES: Grogues a Carballo, Oriol i David (Gavà) i a Cachi, Víctor, Éric Blasco, Márquez i Santigosa -dues i expulsió minut 87- (Europa)

GOLS: 1-0 (Juanlu, 30'); 2-0 (Gonzalo, 60')

INCIDÈNCIES: Darrer partit de la primera volta.