Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SEGONA DERROTA SEGUIDA

El Juvenil A cau a Santa Coloma

EuropaPer segona setmana consecutiva i novament a domicili, el Juvenil A de l'Europa va caure derrotat. L'equip escapulat va encaixar els dos gols a la segona meitat i només va poder retallar distàncies en el primer minut del temps afegit amb un xut des de la frontal de Gerard. Gavà i Mollet marquen ara certa distància a la part alta.

.

 

Marcador


L'Europa va realitzar un mal partit davant una Gramenet B que, com en el primer partit de la lliga al Camp de l'Àliga (a la primera volta) va sortir molt més motivada i connectada. El joc al primer temps no va tenir fluidesa donades les constants faltes. La millor ocasió, un xut creuat de Márquez que va sortir per ben poquet. La Gramenet va defensar-se molt bé i va esperar oportunitats a la contra.

A la represa, tots dos equips van avançar files buscant la porteria contrària i el futbol també va millorar en vistositat. El primer en marcar, però, va ser el conjunt local, en una ràpida contra que Santi va enviar al fons de la xarxa al quart d'hora. Malgrat tenir l'Europa oportunitats a botes de Márquez i Jordi Mauri, l'empat escapulat no va arribar. Dues faltes seguides no xiulades pel col·legiat van donar lloc al segon gol local, obra de Segura al minut 70.

L'Europa, malgrat els dos gols de diferència, va seguir intentant fer el primer dels seus gols. L'equip tenia vint minuts per endavant però el gol que podia donar esperança d'empat va arribar massa tard. En ple temps afegit, Gerard, xutant des de la frontal de l'àrea, va fer el gol de l'honor gracienc.

 

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 18 · 15/01/11 · Mpal. Santa Coloma

GRAMENET B: Sergio, Pol, Guille, Albert, Álvaro, Tarsi, Gerard, Àlex, Segura (Ivan, 75'), Canelar (Xavi, 85') i Santi (Javi, 76').

EUROPA: Dani, Suca, Cachi, Vea, Geri, Abdul (Aldo, 50'), Fede (Mario, 48'), Víctor (Manu, 70'), Márquez, Gerard i Cuadri (Jordi Mauri, 80').

ÀRBITRE: Ávalos Martos (Anoia)

TARGETES: Grogues a Álvaro i Gerard (Gramenet B) i a Suca, Cachi i Abdul (Europa).

GOLS: 1-0 (Santi, 60'); 2-0 (Segura, 70'); 2-1 (Gerard, 91')

INCIDÈNCIES: Primer partit de la segona volta.

 

 

acidH TEB FederacioAcell