Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ENLLOC COM A CASA!

L'Europa estrena les victòries al 2011

EuropaPrimer partit del Juvenil A de l'Europa al Nou Sardenya al 2011 i primera victòria. L'equip escapulat, que sumava dues derrotes seguides, segueix enganxat a la zona alta de la lliga en lluita per les places d'ascens. Els de Toni Cosano han superat a L'Hospitalet B per tres gols a zero amb dues dianes de Márquez i una de Mario.

.

 

Marcador


El partit entre graciencs i riberencs ha estat en general fred, com la tarda al Nou Sardenya, una de les que ha registrat més baixa temperatura del campionat. No obstant, el pes del joc l'ha portat l'Europa des de l'inici, si bé a tots dos equips els hi ha faltat una mica més de pausa a mig camp. Les primeres ocasions clares dels graciencs, una d'Éric Blasco als set minuts, rematant de cap i desviat una centrada de Geri. Una altra, del propi Geri als tretze de joc, en un mà a mà contra el porter Adrià i on el jugador europeista ha xutat al 'ninot'.

Per la seva banda, l'equip "B" de L'Hospitalet només ha gaudit d'una ocasió clara al primer temps, amb un remat d'Heras al minut 36. El jugador riberenc ha engaltat la pilota tal com li ha vingut i aquesta ha picat al travesser per després sortir fora del terreny de joc. L'Europa seguia amb el control d'un partit en general poc fluit i ha acabat fent els dos primers gols de la tarda en minuts psicològics. El primer d'ells, en un remat a boca de canó de Márquez a l'àrea petita quan faltava un minut pel descans. A la represa del partit, el propi Márquez ha tornat a foradar la porteria rival als cinc minuts aprofitant un refús dins l'àrea.

Amb el partit controlat, el pas dels minuts ha anat refredant encara més el joc. La feina dels europeistes ja estava feta i L'Hospitalet B no ha mostrat autèntic perill ni sensacions de poder empatar el partit. Encara hi ha hagut temps per un tercer gol, obra de Mario, a onze minuts del final. La nota negativa ha tingut com a protagonista Abdul. El jugador escapulat ha hagut d'anar d'urgències per una insuficiència respiratòria. El riberenc Heras li havia donat sobre la gespa un fort cop a destemps al mig del camp i precisament aquest cop ha acabat afectant finalment les costelles del jugador escapulat, qui es podrà recuperar amb normalitat. De fet Heras ha estat un dels jugadors més actius dels visitants amb una intensitat de joc bona per algunes accions futbolístiques i dolenta per unes quantes entrades evitables, sobretot en grau d'agressivitat, un xic més alt del reglamentari.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 19 · 22/01/11 · Nou Sardenya

EUROPA: Dani, Fernando, Cachi, Santigosa, Suca (Mario, 79'), Abdul, Márquez (Mauri, 84'), Adri (Gerard, 70'), Éric Blasco, Víctor i Geri (Aldo, 82').

L'HOSPITALET B: Adrià, Xavi, Quim, Alan, Miki (Dani, 69'), Cano, Ernest (Pedro, 59'), Duer, Robert, Héctor (Juanma, 69') i Heras (Jordi, 82').

ÀRBITRE: José Antonio Salas Montoro (Baix Llobregat)

TARGETES: Grogues a Fernando i Aldo (Europa) i a Ernest (L'Hospitalet B)

GOLS: 1-0 (Márquez, 44'); 2-0 (Márquez, 50'); 3-0 (Mario, 79').

INCIDÈNCIES: Primer partit a casa del 2011 i primera victòria de l'any.

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Foto Galeria d'imatges           

acidH TEB FederacioAcell