Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PETITA ATURADA EN SEC

Empat 'in extremis' contra el penúltim

EuropaEl Juvenil A de l'Europa va veure's un xic frenat en la seva lluita per disputar les dues places d'ascens al camp del Terrassa, penúltim classificat de la lliga. En un partit amb opcions a banda i banda, els locals es van avançar al marcador i l'Europa va acabar empatant al temps afegit de l'encontre amb una diana d'Éric Blasco.

.

 

Marcador


L'Europa va treure només un punt de la seva visita a l'Olímpic de Terrassa i tal com estava l'escenari en entrar al temps afegit, encara gràcies. Tots dos equips van gaudir d'algunes ocasions per guanyar el partit, si bé potser les més clares eren pels graciencs.

L'inici del partit va estar marcat per un domini clar i total de l'Europa, si bé les arribades al darrer terç del rectangle de joc van ser anul·lades per una sòlida i contundent defensa local. La pressió escapulada no es va traduir en ocasions clares, només un xut d'Éric als deu minuts que va obligar a intervenir al porter egarenc. La mateixa tònica es va mantenir al segon temps, amb un Terrassa que va gaudir d'alguna arribada a la contra i a pilota aturada però amb el mateix resultat que l'Europa al primer temps: zero perill entre pals.

Precisament a pilota aturada va arribar el primer gol de la tarda, en un penal sobre Ferran que ell mateix es va encarregar de transformar al minut 68. Des de llavors l'equip gracienc va anar a remolc i l'empat final no va arribar fins ben entrats al temps afegit. Una falta lateral servida per Geri va ser rematada de cap per Éric Blasco, salvant almenys un punt que va poder viatjar cap a Gràcia.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 20 · 29/01/11 · Olímpic de Terrassa

TERRASSA: Oriol, Salinas, Roura, Aaron, Albert, Aitor, César, Aleix, Toni (Sola, 70'), Ferran i Carlos (Garrido, 58').

EUROPA: Dani, Fernando, Cachinero, Santigosa, Geri, Abdul (Adri, 60'), Márquez (Jordi Mauri, 90'), Víctor (Fede, 60'), Éric Blasco, Gerard i Mario (Cuadri, 80').

ÀRBITRE: José Antonio Salas Montoro (Baix Llobregat)

TARGETES: Grogues César (Terrassa) i a Santigosa, Gerard i Mario (Europa)

GOLS: 1-0 (Ferran -p-, 68'); 1-1 (Éric Blasco, 93').

INCIDÈNCIES: L'Europa fa quatre setmanes que no guanya a domicili.

 

acidH TEB FederacioAcell