Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CAMÍ JA FA PUJADA

Nova ensopegada a casa

EuropaL'Europa no ha pogut aprofitar l'ensopegada de dos rivals en la lluita per l'ascens (Reus i Gavà han signat taules entre sí) i ha perdut al Nou Sardenya també contra un altre rival directe, el Mataró, que a més de amb els tres punts, ha marxat de l'estadi gracienc amb el gol average a favor. L'objectiu escapulat comença a perfilar-se sobre un camí de pujada.

.

 

Marcador


Les primeres setmanes del nou any no senten bé als resultats del Juvenil A de l'Europa, que veu com cada vegada s'amplia més el grupet d'aspirants a la zona alta i com les distàncies (que en setmanes com les d'avui es podien retallar) no es retallen. El Mataró, rival directe dels graciencs, s'ha endut aquesta tarda els punts i el gol average particular del Nou Sardenya.

La primera part del partit s'ha disputat sense gaire ritme però amb un Europa més dominador i segur sobre el terreny de joc. De fet, les arribades del conjunt gracienc han estat múltiples però sense profunditat ni remats clars entre pals. L'únic xut autènticament perillós, a l'inici del partit, quan Fede ha rematat des del pun de penal i un defensa ha posat el peu per desviar la pilota quan aquesta ja anava camí del gol amb el porter superat.

A la represa del partit, Márquez ha tingut la més clara de l'Europa per obrir el marcador, en un cara a cara amb Peinado que ha acabat amb un remat al cos del porter suplent del Mataró -que havia entrat pel titular Joan al descans-. Del possible gol de l'Europa s'ha passat al del Mataró, al minut 54, quan en una falta lateral visitant el central Lluch ha pentinat la pilota des del pal curt al segon pal, fent impossible qualsevol reacció del porter escapulat. A partir d'aquí el signe del partit ha canviat i l'equip groc-i-negre ha dominat el pes del joc. Després d'un cara a cara d'Steven amb el porter europeista Dani, ha arribat el segon gol visitant. Lluch, novament de cap, a la sortida d'un córner, ha sentenciat l'encontre.

L'Europa no ha pogut reaccionar a aquests dos cops i no ha tornat a gaudir d'una acció clara fins al minut 89, quan un remat de cap de Santigosa a la sortida d'un córner ha marxat massa creuat pel pal llarg del porter. La derrota, acumulada a ensopegades anteriors del mes de gener, dibuixa l'escenari de la lluita per l'ascens més complicat que abans del canvi d'any.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 21 · 05/02/11 · Nou Sardenya

EUROPA: Dani, Fernando, Cachi, Santigosa, Suca (Éric Blasco, 55'), Gerard, Mario (Jordi Mauri, 78'), Adri (Abdul, 63'), Márquez, Fede i Geri.

MATARÓ: Joan (Peinado, 45'), Yustos, Ordeix (Raúl, 58'), Nil, Lluch, Sauras, Aitor Romero, Cristian (Bedmar, 85'), Steven (Xavi Torrent, 82'), Marc Lucas i Toni.

ÀRBITRE: Pinzano Rodríguez

TARGETES: Grogues a Fernando, Santigosa, Suca, Gerard, Mario i Geri (Europa) i a Ordeix (Mataró)

GOLS: 0-1 (Lluch, 54'); 0-2 (Lluch, 78').

INCIDÈNCIES: Pèrdua del gol average de la lliga amb el propi Mataró.

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Foto Galeria d'imatges           

acidH TEB FederacioAcell