Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CONTRA L'ÚLTIM, TAMPOC

El Juvenil A no reacciona a la lliga

EuropaComplicada situació està vivint el Juvenil A de l'Europa a la Lliga Nacional. L'equip gracienc, que només ha sumat una victòria en els darrers sis partits del campionat, veu com cada vegada queda menys marge d'error si el tren de la lluita per l'ascens no es vol donar per perdut. Les dues  places de Divisió d'Honor estan a vuit i tres punts respectivament.

.

 

Marcador


Partit molt intens i disputat el que es va jugar ahir a Castelldefels entre dos equips amb molt en joc, ja sigui per evitar el descens o per somiar amb un ascens. El partit va començar fort i amb ritme. La forta intensitat va ser característica comú del joc. Cap dels dos equips va imposar domini a l'encontre i les defenses van sortir com guanyadores davant les davanteres, per mal de l'emoció i els gols.

La millor ocasió gracienca va arribar en un servei de cantonada centrat per Adri que ni Márquez ni Fede van saber rematar a la frontal de la petita. Cap altra acció a destacar, ni local ni visitant, en un primer temps intens però faltat d'arribades. A la represa, res va canviar sobre la gespa artificial d'Els Canyars. Al minut 70, gol anul·lat a Márquez després d'aprofitar un refús del porter a xut de Fede en una decisió almenys dubtosa.

Al minut 85, novament Fede va xutar sobre el marc rival, en un remat que va sortir un xic creuat i fregant el pal. Els locals no van tenir gairebé ocasions en tot el partit i van treure el botí d'un punt de la visita de l'Europa a Castelldefels. L'equip europeista no va saber aprofitar les ensopegades d'alguns rivals directes. La primera de les places d'ascens sembla ja virtualment impossible i l'equip lluitarà ara per la segona, situada a tres punts. Abans que mirar això, però, l'equip haurà de canviar la dinàmica de resultats en les properes jornades: en mes i mig del 2011, només un triomf i cinc punts de divuit possibles.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 22 · 12/02/11 · Els Canyars

CASTELLDEFELS: Marc, Serna, Mario, Marc II, Ari, Alberto, Carlos (Sani, 68'), Dimas (Manel, 72'), Toni (Troncoso, 79'), Tena i Dani López (Luís, 86').

EUROPA: Jordi Fuentes, Fernando, Vea, Cachi, Geri, Santigosa, De la Iglesia (Jordi Mauri, 54'), Adri (Abdul, 87'), Márquez, Fede i Mario (Suca, 75').

ÀRBITRE: De San Nicolás Garcia

TARGETES: Groga a Fernando (Europa)

GOLS: cap

INCIDÈNCIES: L'equip fa tres partits que no guanya.

 

acidH TEB FederacioAcell