Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EN PLENA DINÀMICA NEGATIVA

Nou empat contra un rival de zona baixa

EuropaEl Juvenil A gracienc s'està veient atrapat en una dinàmica on la victòria costa d'aconseguir i els empats s'acumulen. Els escapulats, malgrat avançar-se al marcador al minut 67, van veure com una falta directa del conjunt visitant feia tornar les taules a l'electrònic a deu pel final. L'Europa només suma un triomf dels darrers set partits.

.

 

Marcador


Tercer empat en quatre setmanes dels europeistes i segon consecutiu contra un equip de la zona baixa, fet que no permet l'equip escapulat sortir de la dinàmica negativa de resultats. El partit d'ahir contra el Mercantil va ser dolent i l'Europa va acusar nervis i ansietat en la recerca d'una necessària victòria.

L'inici de l'encontre va estar marcat per un joc molt imprecís dels dos equips, amb un nivell de joc fluix i massa directe. No obstant, va ser l'Europa qui més va fer per intentar aconseguir quelcom positiu en aquesta part, tot i que sense cap aproximació clara a l'àrea. Només Fede, en un servei de cantonada executat per Adri, va tenir opció però no va poder rematar la pilota dins l'àrea petita.

A la represa, res va canviar l'escenari del partit i es va repetir el mateix fluix ritme i la falta de joc dels dos equips. Al minut 50, però, primera ocasió clara del partit  quan Mario es va plantar sol davant el porter visitant però va veure com el central Álex li va treure la pilota al darrer instant. El primer gol de la tarda es va fer esperar fins al minut 67, fruit d'una centrada de Cuadri que Mauri, arribant des del darrere, va aprofitar per foradar la xarxa. Era un gol que semblava donar esperança.

L'Europa no va controlar des de llavors el partit sinó que el Mercantil, esperonat per la necessitat d'igualar el marcador, va abocar-se a l'atac i va aconseguir les taules al minut 80 en una falta directa de Jairo, impossible pel porter europeista. L'equip gracienc va fins i tot patir per sumar l'empat i es va deixar pel camí dos punts en un encontre on es jugava bona part de les darreres opcions d'optar a l'ascens.

Fitxa Partit

Lliga · Jornada 23 · 19/02/11 · Estadi Nou Sardenya

EUROPA: Jordi, Fernando (Suca, 83'), Cachi, Santigosa, Geri, Gerard, Mario (Cuadri, 50'), Adri, Éric Blasco, Fede (Abdul, 85') i Márquez (Mauri, 50').

MERCANTIL: Óscar, Pol, Álex, Mayen, Ángel, Aitor, Barroco (Soto, 58'), Boada, Joserra, Jairo (Lolo, 75') i Enric (Chipi, 65').

ÀRBITRE: Crístian López Carballo (Maresme)

TARGETES: Grogues a Geri i Adri (Europa) i a Mayen, Álex, Ángel i Joserra (Mercantil)

GOLS: 1-0 (Mauri, 67'); 1-1 (Jairo, 80')

INCIDÈNCIES: Quart partit seguit sense guanyar de l'Europa.



 

acidH TEB FederacioAcell